2777
2789
عنوان

اینقدر اذیتم کرد که بی تفاوت شدم

212 بازدید | 12 پست

کسی که باهمیم

خیلی اذیت کرد 

اولش اومد با شور و اشتیاق

حالا چندوقت گذاشته اصلا توجه درستی نداره

منم اولش حرص میخوردم

بعد بین حرفاش گفت که بهتره ازدواج کنی اگر مورد خوبی بود 

من اولش ناراحت شدم 

بعدش دیگه قبول کردم 

حالا دیگه بود و نبودش برام فرقی نداره و اگر‌ مورد خوبی داشته باشم‌میرم ازدواج میکنم 

اما به طور کامل نمی‌ذاره برم و ولم نمیکنه 

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

همه دوستای پر تلاش نی نی سایتی دور هم جمع شدیم😍😍😍😍🤩😲🥳

یک گپ نی نی سایتی که باهم داریم همه رباتای کسب درآمد دلاری رو می‌زنیم رفع اشکال میکنیم🤗😍

ربات ه.مستر کیف پولش فعال شده😍😍🥳اموزششو گذاشتم🥳🥳🥳

لینک کانال تلگرامی

poldaribesabkejadid

لینک گروه

batbazan1403

بیاین دور هم باشیم😚😚از دوستاتون جا نمونین🥳🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ولش کن قبل از اینکه اون ولت کنه بره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

همه دوستای پر تلاش نی نی سایتی دور هم جمع شدیم😍😍😍😍🤩😲🥳 یک گپ نی نی سایتی که باهم داریم همه ...

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

ببین طوری تمومش کن که هیج اثری ازش تو زندگیت نمونه بخاطر خودت میگم 

خیلی دوست دارم اینکارو بکنم ولی ولم نمیکنه 

علت اینکه اینو میگین چیه؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
خیلی دوست دارم اینکارو بکنم ولی ولم نمیکنه  علت اینکه اینو میگین چیه؟

علتش تجربمه خودم متاهلم 

کسی که همه زورش زد تا به من برسه تا خود کشی ام رفت حالا یه آدم بی تفاوته نسبت به من 

پس ببین کسی که از الان باهات اینجوری رفتار میکنه فقط اومده گند بزنه به زندگیت 

خواهر من ولم نمیکنه چیه این حرفارو نزن به من خودت نمیخوای که ولت نمیکنه اگه خودت بخوای تمومش کنی هیچکس نمیتونه دیگه بات باشه هرچقدرم تلاش کنه 

خیلی دوست دارم اینکارو بکنم ولی ولم نمیکنه  علت اینکه اینو میگین چیه؟

علتش اینه که میترسه که کامل تمومش کنه و تنها بمونه.اما عاشق توام نیست اون در واقع از تنها موندن میترسه!