2777
2789

من دو سال و نیمه کسی که اسمش تو شناسنامه م هست را ندیدم از همون اول هم فقط هم خونه بودیم الان که میخوام جدا شم همه ش خودخوری میکنم حتی اینقدر به خودم هم حق نمیدم وسایل خونه را به عنوان یه بخشی از مهریه م برا خودم بردارم مهریه م ۳۱۴ سکه هست ادامه شو مینویسم الان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بی احساس باهم زندگی کردید الانم میخوای جدا شی؟ 

دوساله کجاس؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

خب من ده سال از عمرم تلف شده البته تقصیر خودم بود زود جدا نشدم از اون ور میگم اگه من وسایلا را بردارم اون برا زندگی بعدیش چیکار کنه نکنه نفرینم کنه 

اگه وسایلام هم ببخشم خودم چیکار کنم 

خب من ده سال از عمرم تلف شده البته تقصیر خودم بود زود جدا نشدم از اون ور میگم اگه من وسایلا را بردار ...

تو رو خدا ول کن این حرفا رو 

همش فک میکنی مقصری اگه فلان کارو نمیکردی زندگیت خراب نمیشد حس خودتحقیری داری حتما تراپی برو

چرا فقط همخونه بودی؟مشکل داشت

خب اولاش چند بار رابطه به خاطر اینکه مراسم عروسی گرفتیم و من به خاطر سنت و آبرو و رسم و رسوم دیگه بعدش هیچ رابطه ای نداشتم اونم دیگه سرد شد به خاطر اینکه نرتب پسش زدم

خب اولاش چند بار رابطه به خاطر اینکه مراسم عروسی گرفتیم و من به خاطر سنت و آبرو و رسم و رسوم دیگه بع ...

چرا مگه ازدواجت زوری بود

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸