2777
2789

بعد از چند روز ار سر کار برگشته وقتی رفت با من بیخودی دعوا کرد و بعد که تلفن زدم با اینکه اون مقصر بود یه جوری سر صحبت رو باز کنم ولی آنچنان حرف بدی بهم زد که پشت تلفن دلم شکست البته من دیگه اون آدم سابق نیستم قبلاً خیلی خودمو جلوش خورد میکردم و التماسش میکردم دعوا رو تموم کنه ولی خودش منو عوض کرد من دیگه به خاطر تقصیری که ندارم گریه نمیکنم التماس نمیکنم البته دلم نمیخواد قهر ادامه پیدا کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم مجبوری کمکش کنی از خدا بخاه اونم کمکت میکنه انشالله

عزیزم من حالا مطمئن نیستم که واقعاً معتاد شده از طرفی این اخلاق بدش رو سابق هم داشت ولی من خیلی تلاش کردم البته بهتر شد ولی هنوز گاهی دوباره میشه اون آدم قبل 

به فکر جدایی نباش اول تلاش خودتو بکن

نه اصلاً به فکر جدایی نیستم من سالها قبل که اونقدر مشکل داشتم ولی هیچ وقت نخواستم به جدایی فکر کنم حتی وقتی که خیلی سنم کمتر بود و اون با حمایت خانوادش میگفت میخاد طلاقم بده البته این حرفا مربوط به چند سال پیشه و حالا دیگه بهتر شده