2777
2789
عنوان

رفتم واسه خودم گل گرفتم +عکس

407 بازدید | 18 پست

سه ساله ازدواج کردیم یک بار نه گل گرفته نه کادو 

همش میگه چیت کمه یخچال پره وخرجتو میدم کفشام هم باید جفت کنی 

ولی من خستم از بهونه گیریاش از اینکه هیچوقت ازم راضی نیس همیشه باید ایراد بگیره....

دیگه دختر بزرگمو برد خونه مادر بزرگ مادریش(خونه مامان بزرگ خودش مامان دخترم فوت شده)و منو ودختر کوچیکم هم رفتیم خونه مامانم شوهرمم رفت جایی کار داشت  دخترم خواب که رفت به بهونه اینکه با دوستم قرار دارم تنهایی رفتم تو خیابونا پیاده چرخ زدم گریه کردم تو خیابون یاد بابام افتادم باهاش درد دل کردم رفتم گل فروشی واسه خودم گل گرفتم الان عکسشو میزارم خیلی حالم بهتر شد.....

این عتقیقه هارو شما از کجا پیدا میکنید؟؟

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عتقیقه هارو شما از کجا پیدا میکنید؟؟

الهی هیچ وقت ب پستت نخورن

جوری خودشونو اول خوب نشون میدن ک میگی بهتر ازاین هیچ جای این کره خاکی پیدا نمیشه

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
الهی هیچ وقت ب پستت نخورن جوری خودشونو اول خوب نشون میدن ک میگی بهتر ازاین هیچ جای این کره خاکی پید ...

اخه خواهر منم این حرفا چیه 

بیا قبول آدم اویل اینقدر سرشوقن 

وفکر میکن طرف تغییر میکنه 

یا زود عقد عروسی میگیرن 

که اجازه شناخت طرفو نمیدن به خودشون 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌