2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من 40سالم 30 درصد موهام سفید اما خواهرم از 20سالگی شروع کرد به سفید شدن دیگه 25سالگی سفید سفید شده بود

اما هم من هم خواهرم موهای سفیدمون دوست دارم و حاضر به رنگ کردن نیستیم البته شاید هم از تنبلی مون هست

شاد شادم
اسی خیلیا اینجورین دوراطراف من از ۲۰سالگی همینطوری جلوی  موهاشون پراز موهای سفید بخدا فکر میکرد ...

قربونت عزیزم. مرسی حتما فردا میرم میخرم. از عطاری بگیرم درسته؟

آره فکر کنم ژنتیک از استرس نقش مهمتری داشته باشه چون یادمه برادرم هم همینطوری بود

میگن رنگ سفید می‌کنه ریزش هم میاره حالا رنگهای ارزون ک مشخصه ،  اما پس اینایی که مدام  دکل ...

من رنگهای گرونم میخریدم اما فکر کنم همونا هم تاثیر منفی میزارن... آره حرص و جوشم بده. کاش واقعا امثال ماها بیاییم خودمون رو اصلاح کنیم   

قربونت عزیزم. مرسی حتما فردا میرم میخرم. از عطاری بگیرم درسته؟ آره فکر کنم ژنتیک از استرس نقش مهمتر ...

اره عطاریا عرقیجاتا دارن سیاه دونه خیلی خوبه انشالله که نتیجه خوب بگیری   

ازدواج کردی ؟ عکس العمل خواستگار یا بقیه چیه  منم هینطورم خودمم خیلی بدم میاد

آره ازدواج کردم....همسرمم مثل خودمه موهاش....اصلاً توجهی به این موضوع نداشت و منم نداشتم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا