2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دارم ۳۳ سالمه جلو موهام خییییلی زیاد یعنی دیگ سیاها به ندرت هستن  ارثیه واقعا دوست ند ...

آره منم دوس ندارم هی زود به زود رنگ میکنم تا نبینمشون شاید از همین رنگ کردنا سفید میشه

اسی خیلیا اینجورین دوراطراف من از ۲۰سالگی همینطوری جلوی  موهاشون پراز موهای سفید بخدا فکر میکردم رنگ  مش یا مدل تا نگو طبیعیه هیچ ایرادی نداره استرس و حرصت وکمارکن سیاه دونه باعسل بخور یا بااب ولرم بعدشم پودرش کن بریز توشامپوت بی تاثیرنیست

ارثی بوده یا از استرس؟ 

پدرش هنوز یه دونه سفید هم ندارن فاملای پدریش همه اینجورن از صورت پیر پیر شدن سنشون بالاس ولی موهاشون هنوز سیا پرکلاغیه فقط این اینجوریه 

اره هیلی استرسی و صبوره هرچی میشه میریزه تو خودش خیلی ام غم همه رو میخوره

آره منم دوس ندارم هی زود به زود رنگ میکنم تا نبینمشون شاید از همین رنگ کردنا سفید میشه

میگن رنگ سفید می‌کنه ریزش هم میاره حالا رنگهای ارزون ک مشخصه ،  اما پس اینایی که مدام  دکلره می‌کنن چی 

ببین بیشتر از همه استرس تاثیر دازه و ارث اصلا میگن یک ساعت غصه خوردن یک سال ادمو پیر می‌کنه من خیلی استرسی ام

بله 

همسرم بیش از ۵۰ درصد موهاشون توی این سن سفید بود 

خودم هنوز بیش از بیست تار نشده

ارثه دیگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم