من چندبار برام فرصت ازدواج پیش اومده که طرف خیلی ازم خوشش اومده تا یجایی هم پیش رفتیم ولی یه دفعه ناگهانی دیگ نخواسته....
یه دفه همه چیز خراب میشه و بی دلیل من حتی ازشون دلیل خواستم ولی خودش هم دلیلی نداره تا اینکه سرکتاب باز کردم گف هر کاری میکنی شردع میشه ولی متوقف میشه
گفته یا دعا برات فرستادن یا خودت خوندی چیکار کنم خیلی حالم بده دسترسی ندارم به اون دعا نویسه برم میشش واقعا اذیت میشم هربار خیلی حالم بده موقع امتحاناس تو یه شهر دیگم این اتفاق برام افتاده حالم به شدت زیادی بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هرجای دیگه بری باطل میکنن اما پیش کسی نگو باطل کردی چون ممکنه چیز سنگینتر بگیرن برات
من کاری با اینکه دعا وجادو وجود داره یانه؟ خرافاته یا نه، ندارم
فقط میگم اینایی که میرن واسه بدبخت کردن دیگران دعا میگیرن، از خدا نمیترسن؟؟؟؟ اینا نمیدونن یه روزی هم می میرن. چجوری وجدانشون قبول میکنه. چندروز پیش بچم و برده بودم پارک، یه خانومه داشت به دوستاش میگفت توخوتچنش دعا برای فوت بچش پیدا کرده. طفلی رنگش مث گچ بود. گفت بردم باطل کردم ولی دلم آشوبه. من همش میگم کدوم موجود کثیفی اینکار اژش برمیاد هرررررچقدرم آدم کینه و نفرت و حسادت و یه حا باهم داشته باشه، اینکار ازش برنمیاد.
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟