2777
2789
عنوان

اسکرین شات از

1337 بازدید | 90 پست

سلام دوستان

ضمن تبریک محیط جدید نی نی سایت  

بیاین دورهم باشیم

اسکرین شات از پروفایل گوشی همسرتون بزارین ببینیم

شاید جالب باشه  

البته اگه دوست دارین...

بی خیال باش تا کامروا باشی

پروفایل چیش؟تلگرام؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکرین شات از پروفایل گوشی همسرمون؟!؟ جل الخالق

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
پروفایل چیش؟تلگرام؟

بزار 😀

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
همون قبلی خوب بود عادت کرده بودیم باز چرا تغییرش دادن🤔خدارو هزار مرتبه شکر شوهرم گوشبش ساده😆

قبلی بهتر ملایم تر بود این جدیدیه با این رنگای کدرش نمیشه استارتر و از کاربرا تشخیص داد

گذاشتم....زندگیم تویی خانومم😆😆😆خخخ

خودت واسه خودت نوشابه باز کردی 😆😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....