2777
2789

سلامم خوشگلا من مشکوک به بارداریم اما امروز پریود شدم(خیلیی کم و رنگ قهوه ای)

میخواستم بدونم اگه باردار باشم و با این وضعیت بیبی چک بذارم نشون میده بنظرتون؟یا ممکنه خطا بده

۱۰ روزم از تاخیر پریودیم گذشته بود که امروز اینطوری شد

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید لک لانه گزینی داری

توی این دوره بیبی چک بذارم نشون میده؟

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
خب اگ پریود شدی دیگ بی بی نزن 

آخه خونم مثل مال پریود نیست 

خواهرمم ماهای اول بارداریش خونریزی داشت سر همون شک دارم

اگه درحد چند قطره باشه ودیگه نیاد لک لانه گزینیه

مرسی عشقم

نمیدونم فداتشم میخوایی یکی بزار

مرسی عشقم💋

بزار عزیزم 

انشاءالله اونی که میخوای باشه

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

مرسی عشقم

بنظرم لک لانه گزینی ده روز ازپریت گذشته برو ازمایش بده نشون میده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بزن بی بی رو 

نشون میده توی این دوره؟🥲