2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم گزارش نمیزنم اما خب جزو تاپیک های ممنوعه هستش . 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دقیقن طرف میگه حالم بده میگن خودکشی کنی قراره بری جهنم فعلان  واقعن زشته بجا این حرفا دلداری ب ...

دقیقا کسی که قراره خودکشی کنه انقدر خستس که اصلا به جهنم واین حرفها فکر نمیکنه

خوب همین که فکر نمیکنهبه عواقبش هم دنیا وهم آخرتش رو خراب میکنه 

وقتی تو شرایطش باشی درک میکنی اون لحظه مغز اون ادم کشش نداره فقط میخواد ازین شرایط نجات پیدا کنه 

وقتی تو شرایطش باشی درک میکنی اون لحظه مغز اون ادم کشش نداره فقط میخواد ازین شرایط نجات پیدا کنه&nbs ...

عزیزم زندگی پر از چالشه، وهمیشه این موقعیت‌ها هست ،ولی اگر در شرایط بد وبدتر هم باشی باید بدونی دنیا با تمام بد وخودش تموم میشه ،این وضعیت گذرا هست ولی اخرت اینجوری نیست وهمیشه ادامه داره . ما باید ایمانمان رو قوی کنیم تا بتونیم از مشکلات گذر کنیم .

عزیزم زندگی پر از چالشه، وهمیشه این موقعیت‌ها هست ،ولی اگر در شرایط بد وبدتر هم باشی باید بدونی دنیا ...

راستش منم به حرفهای شما قبلا اعتقاد داشتم اما همه اینا برام بی معنی هستن شاید یه روزی درک کنی چی میگم منم قبلا درک نمیکردم

راستش منم به حرفهای شما قبلا اعتقاد داشتم اما همه اینا برام بی معنی هستن شاید یه روزی درک کنی چی میگ ...

عزیز دلم من الان ۴۳ سالمه واینقدر کم وزیاد زندگی هم برای زندگی خودم دیدم وهم دیگران ومیدونم همش گذرا هست ،بدترین غم های عالم هم میگذرن ،ما از روز عاشورا در کل عالم سنگین تر نداریم ،ولی میبینیم  تمام سختی ها با کم وزیاد تموم میشه ،اگر صبر کنیم هم خودمون ساخته میشیم ومحکم تر میشیم وهم اخرتمون رو آباد میکنیم ،ولی اگر تسلیم اون مصیبت بشیم هم خودمون رو نابود کردیم وهم پاداشی برای اخرتمون نذاشتیم .

عزیزم زندگی پر از چالشه، وهمیشه این موقعیت‌ها هست ،ولی اگر در شرایط بد وبدتر هم باشی باید بدونی دنیا ...

ملت بعد این واکسن لعنتی بدجوری اعصابشون ضعیف شده 

همه کفر می گن 

نیست که غذاهام آلوده به مواد حرام شده