2777
2789
عنوان

از بارداري متنفرم!

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 25 پست

عزیزم جزو اون کاربر هایی هستی که تو ذهنم موندی . منتظر بودن تاپیک بزنی ببینم چی شد نمیخواستم سوال کنم 

ولی یه چیزی بکم حالا که ب هر علتی بچه مونده و سقط نشده لطفا باهاش کنار بیا دوسش داشته باش ولی با حرف همسرتون موافقم الان دیگه حرف سقط نزن . هیچکس از فردای خودش خبر نداره شاید همین بچه در آینده باعث آرامشت باعث خوشبختی دوبرابرت و افتخارت باشه . هر حرفی که میزنی درک میکنم ولی حالا که شد دیگه قبولش کن بخدا من زمانی ک مجرد بودم جوری لباس میپوشیدم جوری میگشتم که همه منو هز دور میشناختن لباس هام ۱ دونه بود تووشهر هیچ وقت حتی از استان خودمونم خرید نمیکردم . مدام باشگاه دانشگاه خونه مجردی . شاید بکم باور نکنی الان ۲ تا بچه دارم شرایطم جوریه که نمیتونم واسه کسی بذارمشون نه باشگاه میرم نه هیچی هیچی . ماه ب ماه نمیتونم به بازار برم ولی همش میگم اشکال نداره میگذره . میدونم سخته ولی میگذره ... آروم آروم شروع کن باهاش حرف بزن کم کم سبک میشی و وقتی بغلش کردی میبینی جونت ب جونش بنده 🫠🫠🫠

مادر دو دختر زیبا 💕
كاش خدا به اونايي كه منتظرن ميدادنه من كه كلا از بچه خوشم نمياد!دست من باشه اصلا نگه نميدارم مدام ال ...

سلام عزیزم خوبی 

حالت چطوره؟؟

بهتر شدی؟؟

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جزو اون کاربر هایی هستی که تو ذهنم موندی . منتظر بودن تاپیک بزنی ببینم چی شد نمیخواستم سوال کن ...

مرسي قربونت برم ممنونم وقت گذاشتي

مليكا هستم🥰

جدیددا سیاست دولت هم هست من الان ک دومی رو ب خواست خودم و البته یکمم بزور مادر و فرزندم بود 

چون بارداری های وحشتناکی دارم ک تو ذهن نمیگنجه 

بعد با گریه سونو میرم میبینم شاید ۹۰ درصد اون افراد بچه سومشون رو باردارن و میگن ناخواسته شده یکی دوتاش هم چهارمی رو 

من ب همسرم میگم ببندش  قبول نمیکنه

منم اگر دیگه بخوام باردار بشم حاضرم ی ساتور بره زیر گردنم ولی بارداری نه 

همین دیشب تو خیابون دو تا لنگمو دراز کرده بودم نشسته بودم و گریه و اب میزدم تو صورتم هی میفته زشته منم تو مریضی کافر میشم میگفتم ولم کن گوربابای مردم بزار بشینم حالم بهمه

سلام عزيزمممنونمهنوز نگرانم و ناراحتخيلي زياد

عزیزم طبیعیه بهتر میشی

خوشحالم که نگهش داشتی

منم ان تی رفتم وقتی دیدمش ناخودآگاه بغض کردم 🥺🥺

باورم نمیشه یه نینی تو شکمم داارم

توام رفتی ان تی؟؟؟

مطمینم وقتی دنیا بیاد خیلی دوسش میداری😆

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
عزیزم طبیعیه بهتر میشیخوشحالم که نگهش داشتیمنم ان تی رفتم وقتی دیدمش ناخودآگاه بغض کردم 🥺🥺باورم نم ...

عزيزم چاره اي نداشتم جز نگه داشتن

هيچكس كمكم نكرد

رفتم عزيزم ان تي

گفت احتمالا پسر

مليكا هستم🥰
جدیددا سیاست دولت هم هست من الان ک دومی رو ب خواست خودم و البته یکمم بزور مادر و فرزندم بود چون بارد ...

منم شنيدم

يعني حتي به جلوگيريم شك هم نداشتم

فقط شوكه بوديم اين بچه از كجا اومده

مليكا هستم🥰
عزيزم چاره اي نداشتم جز نگه داشتنهيچكس كمكم نكردرفتم عزيزم ان تيگفت احتمالا پسر

عزیزم بسلامتی 

جفتت جور میشه دیگه

امیدوارم بسلامتی بغلش کنی