2777
2789

سلام بچها چند وقته حاملم تازه اولم ولی هر دو سه روزی اسهال دارم طبیعی کسی هست اینجوری بوده باشه؟ربطی به جنسیت نداره؟ خطرناکه؟  من سر بچه اولم کلا یبوست بودم😖

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

خیلی ممنون از اینکه منو از تجربه هاتون سرشار کردین 😂😂حالا یکی بره بگه مادرشوهرم منو زد میلیون ها ادم میرن تاپیکش بعد میگن داده دستمون طرف مجرده🤣

خیلی ممنون از اینکه منو از تجربه هاتون سرشار کردین 😂😂حالا یکی بره بگه مادرشوهرم منو زد میلیون ها ا ...

سلام آرام جان امبدوارم بارداری خوبی رو طی کنید،ببخشید شما تو تاپیکاتون گفته بودید بارداری قبلی 18روز بعد تاخیر تستت مثبت شده ،خواستم بدونم ینی تو مدت 18 روزه تست میزدی و ب وضوح منفی بود ؟

آخه من ماه اوله اقدام کردم و پریودام هم منظم منظم بوده اما این ماه چهار روز تاخیر داشتم و سه بار هم بی بی چک زدم کلا منفی میزنه ،حتی ی هاله کوچولو هم نمی ندازه 🥺دیگه کلافه شدم ...دو روز قبل موعد پریودم ی لک قهوه ای دیدم دیگه تموم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آرام جان امبدوارم بارداری خوبی رو طی کنید،ببخشید شما تو تاپیکاتون گفته بودید بارداری قبلی 18روز ...

سلام آره عزیزم ۱۸ روز کامل منفی در میومد فک کنم صد تا بی بی منفی شد اخری هم حتی بعد ۱۸ رو زدم اولش منفی شده بود گذاشتمش رو سطل زباله رفتم خابیدم بیدار شدم هاله انداخته بود و مثبتم بود 

سلام آره عزیزم ۱۸ روز کامل منفی در میومد فک کنم صد تا بی بی منفی شد اخری هم حتی بعد ۱۸ رو زدم اولش م ...

سلام عزیزم انشالله نی نی رو به سلامت بغل بگیری‌‌‌‌‌.میشه واسه منم دعا کنی منم چندساله منتظر دومی هستم....دخترم آرزوشه خواهر شه خیلی تنهاس همش میگه کی با نی نی توام میای مدرسه دنبالم....میشه مارو هم دعا کنی نی نی میخایم ماهم🥺

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا