2777
2789
عنوان

بچم به دختری که شوهرم باهاش بهم خیانت کرده میگه مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 38 پست

اونوقت میگم وقتی شوهرتون خیانت کرد اولویت خودتون باشید بعضیا میان میگن بخاطر بچم فلان و بیسار این همون بچس که خودتو براش به آب و آتیش میزدی فردا همین میاد میگه نمیکردی بخاطر من مگه مجبور بودی

اونوقت میگم وقتی شوهرتون خیانت کرد اولویت خودتون باشید بعضیا میان میگن بخاطر بچم فلان و بیسار این هم ...

شما درست میگی آدم باید اولویت خودش باشه وگرنه منم الان طلاق نمیگرفتم ولی باز به هرحال انسان ناراحت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم برات تیر کشید 💔

از نفرین بدم میاد ولی امیدوارم اون مردک ی جوری زمین بخوره که تا عمر داره ارزوی مرگ کنه

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
اره میگم بگم بدتر میکنه بیخیال باشم

مطمعن باش بدی که کرده بهش برمیگرده، یکی از همکارهای همسرم دقیقا مثل شما توی بارداری خانمش رفته بود با یه دختر مجرد،حتی دختره بچه هم نگهداشت براش تا جدا بشن، الانم پسره باهاشونه، اما مرده همیشه یه غلط کردم خاصی توی چشمهاشه، دختره بیچاره اش کرده

مطمعن باش بدی که کرده بهش برمیگرده، یکی از همکارهای همسرم دقیقا مثل شما توی بارداری خانمش رفته بود ب ...

چی بگم واقعا منتظر اون روزم من و شوهرم عاشق هم بودیم همه تعجبشون شده میخایم جدا شیم من تلفنشو دیر جواب میدادم گریه میکرد این دختر حتی تقریبا همسن خودمه اونطوری نیست بشه گفت از جوونتره ولی نمیدونم چش شد وقتی من قهر کردم این دختره آغوششو براش باز کرد