2777
2789

خواب دیدم وایسادم تو خیابون بابابزرگم که فوت شده میاد سمتم و سلام علیک میکنیم بعد بغلش میکنم گریع میکنم میگم دلم خیلی برات تنگ شده اونم میگه دلم منم برات تنگ شده بعد ازم پول خواست از کیفم درآوردم پول دادم گفتم باهات میام گفت نه هیچ کسی نیاد من میرم املاکی سِرتِقی کردم گفتم نه منم میام باهاش رفتم بعد نرفت املاکی یدونه ماشینی بود روغن و اینا میفروخت بابابزرگم رفت پیشش گفت کفن میخوام بعد مرده قیمتشو نمیدونم چند گفت بابابزرگم گفت دومتر پارچه‌ست دیگه چرا انقد گرون

الان دقیقا نمی‌دونم مفهموم این خواب چیه

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر خواب بلد نیستم

به کسی قرضی ندارن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

تعبیر خواب بلد نیستم به کسی قرضی ندارن

نه فک نکنم قبل فوتش مریض شد اگه به کسی قرضی داشت حتما میگفت به بچه هاش

چی بگم تعبیر خواب بلد نیستم ان شاالله که خیره ولی کلیتش من شنیدم چیزی به مرده بدی بده چیزی از مرده بگیری خوبه شماهم یه صدقه کنار بذار

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چی بگم تعبیر خواب بلد نیستم ان شاالله که خیره ولی کلیتش من شنیدم چیزی به مرده بدی بده چیزی از مرده ب ...

گذاشتم عزیزم 

تعبیر شو نگا کردم نوشته بود اگه به مرده پول دادین یعنی اینکه زکات دادین   

گذاشتم عزیزم  تعبیر شو نگا کردم نوشته بود اگه به مرده پول دادین یعنی اینکه زکات دادین  &n ...

آهان ان شاالله که خیر باشه دیگه بهش فکر نکن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خیلی ببخشید نمی‌خوام نگرانت کنم ولی چون تو با اون رفتی و کفن خریده بود تعبیرش اینه ک اون داشت میبردت ...

نه عزیزم راحت باش 

اخه اون گفت نیا ولی من خودم رفتم باهاش

زن عمومم پیش ما بود اون نیومد گفت من میترسم نمیام

چون به پدربزرگ مرحومان پول دادی  تو خواب نباید به مرده چیزی داد

اون خودش ازم پول خواست میگم شاید جاش بده صدقه و خیرات براش بدم