2777
2789
عنوان

مربی بد اخلاق..😔😔

448 بازدید | 9 پست

۱۰ ماهه که میرم کلاس تکواندو کمربند آبی دارم 

اوایل که میومدم سرکلاسش خیلی اذیتم میکرد دائم بخاطر اینکه لاغرم بهم سرکوفت میزد و عملا جلوی بقیه تحقیرم میکرد 

گذشت تا اینکه به مدیر باشگاه گفتم و رفتار مربیم بهت شد 

اما هنوزم من رو تحقیر میکنه گاهی اذیتم میکنه و رفتار های خیلی بدی باهام داره گاهی با خودم میگم شاید این رفتارارو داره و سختگیری میکنه که من پیشرفت کنم و ورزشم و جدی بگیرم 

اما رفتارای این خامم سختگیری نیست بیشتز شبیه بی احترامی و بی،ادبیه 

ببخشید اگه طولانی شد مطلبم 

بنظرتون از باشگاه برم یا نه؟ 

💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی با سرکوفت پیشرفت نمیکنه تا حالا همچین چیزی ندیدم ، منم مربی رانندگیم همش غر و سرکوفت و کتک و عصبی بود به آینه میزد به میز راننده میزد تحقیر میکرد الان لنگ یه گواهی نامه موندم دوساله با اینکه میتونم برونم 

کسی با سرکوفت پیشرفت نمیکنه تا حالا همچین چیزی ندیدم ، منم مربی رانندگیم همش غر و سرکوفت و کتک و عصب ...

حرفتون کاملا درسته خیلی عصبانیم میکنه 

و واقعا میخوام برم اما میترسم 

💙

برو باشگاه دیگه یا هم جلو امه خیط اش کن بمونه تو تنگنا با رفتارش 

یه مسئله دیگه هم هست 

ما توی باشگاه یه وسیله ای میگیریم دستمون که هم باشگاهیمون ضربه بزنه 

من بار اول بود که میگرفتم دستم و درست بلد نبودم یکی از هم باشگاهیام محکم زد ۲ بار خورد توی صورتم ۱ بار تو شکمم 

مربی خندید و گفت خوبت کردم!!

💙