2789
عنوان

آخرین پیتزا

208 بازدید | 15 پست

آخرین پیتزا هم الان خوردم 

یه کرانچی هم خوردم

سوسیس هم دوسه روز پیش خوردم

یه لیوان نوشابه 

خلاصههههه 

همه چیزایی که نمی‌خوردم یا به زور یه دونه می‌خوردم 

برای آخرین بار خوردم قرار از فردا تا لاغری که بشم ۶۵ کیلو چیزی نخورم 

خواستم برای آخرین بار حسرت یه چیزا تو دلم نمونه

میدونم زیاده روی کردم 😅

ولی فردا وقت دکتر و آنالیز دارم که بعد اون همه چیز شروع میشه به صورت جدی و دوباره به همون اندامم برمی‌گردم

مطمئن ام شب عید میام میگم من تونستمممممم💪🏻🙃

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

امیدوارم زنده بمونی تا فردا

دختر به خودت رحم کن😄😄🤣

تو حتما میتونی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا که یکشنبست. باید از امروز که شنبه بود شروع میکردی. ان شاالله شنبه ی آینده😄😄

آخه وقت دکترم فرداست

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

من همینکارو کردم و تونستم

چند کیلو لاغر کردی؟

ثابت موندی؟

گشنم شد رژیمم لعنتی😡😬😠

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
بیست کیلو. عاره. دو ساله ثابت موندم. ولی رژیمم بشدت سخت بود🤣 ب لهوندن خواهرشوهرا می ارزید🤣🤣🤣 ...

منم الان ۹۰ام

قبل کنکور ۶۵ بودم

میخوام دوباره لاغر شم