2777
2789
عنوان

نمیدونم چه شغلی رو انتخاب کنم

618 بازدید | 16 پست

به شدت از کار دولتی که دارم بدم میاد شاید آرزوی خیلی ها باشه ولی از اول با شرایط دانشگاه فرهنگیان اوکی نبودم و به اجبار خانواده رفتم چون میگفتن اگه ندم حمایتم نمیکنن دانشگاه دیگه ای درس بخونم تو کت من نمی رفت و نمیره چرا باید خودم نباشم چرا باید دروغ بگم همینم شد برام دردسر چون جواب گزینشگر رو دادم .پارسال ساعت ۲ شب راه افتادم تهران بگن چرا ابروهاتو میکرو کردی ؟ چرا رنگ جورابت صورتیه ساعت ۸ صبح نماز مغرب بخون در صورتیکه من یه ساله که سر کار میرم زشته این مدل حرف زدن با یه معلم 

امسال سال دوم تدریسمم تموم شد قاعدتا باید کارمند رسمی میشدم ولی همچان به خاطر گزینش نماز و حجاب پیمانی ام !

فکر این افتادم یه کاری رو شروع کنم چون خیلی خوب کیک می پختم دوره ی مجازی کیک های کافه ای رو گرفتم بعد دیدم کافه ها مفت بری میکنن و باید خودم هر روز ببرم تحویل بدم بیخیال شدم هرچند ۴ تومن ضرر هم کردم

فکر اینم لاین آرایشی لیفت و لمینت مژه و ابرو رو برم حضوری یاد بگیرم اما میگن بعد یه مدت از مد میفته نمیدونم چیکار کنم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتو ول نکن در کنار این کارت اون ایده هایی ک داری اجرا کن اگه موفق شدیو ایده هات گرفت اون موقع هر ...

فعلا که نمی تونم ول کنم چون تعهد دارم ولی به عنوان کاری که بخوام ۳۰ سال ادامه بدم در نظر نمیگیرم

فعلا که نمی تونم ول کنم چون تعهد دارم ولی به عنوان کاری که بخوام ۳۰ سال ادامه بدم در نظر نمیگیرم

خب قبل هرکاری اول یه جا پا محکم پیدا کن بعد از اینکارت بکن

اتفاقا فرصت خوبیه برات چون با خیال راحت دنبال ایده هات میری 

بدرفتاری عوامل گزینش دخالت تو حریم شخصیم خورد کردن شخصیتم کاری رو میخوام که مستقل باشم

عزیزم درکت میکنم 

منم این مراحل رو گذروندم 

منم گزینش شدم هم برای به کار گیری و هم برای رسمی شدن 

به منم کلی گیر دادن 

اما خب شغلم دوست داشتم و صبوری کردم

تو هم صبوری کن قشنگم 

توهین و جسارت به شعل های دیگه مثل کیک پزی و آرایشگری نباشه به شدت محترم هستند اما جایگاه اجتماعی معلمی در جامعه بالاتر از این شعل ها هست.

در کنار معلمی ساعات آزاد میتونی شغل دیگه ای داشته باشی.

عزیزم درکت میکنم  منم این مراحل رو گذروندم  منم گزینش شدم هم برای به کار گیری و هم برای ...

فقط گزینش نیست بعضی از والدین هم بچه اشون واقعا درس رو نمیکشه توقع دارن تو ساعات محدود مدرسه این بچه ی سر به هوا و حواس پرتشون همه چیز یاد بگیره در نهایت توهین میکنن که چرا با لچم کار نکردی کمکش نکردی 

از سال های بعد اصلا تکلیف هم تو شاد نمی فرستم 

فقط گزینش نیست بعضی از والدین هم بچه اشون واقعا درس رو نمیکشه توقع دارن تو ساعات محدود مدرسه ا ...

فدات شم اولیا رو فقط با زبون نرم همراه خودت کن 

من خدا رو شکر هیچ وقت اولیایی اعتراض نکرده چون با نهایت ادب و احترام و دوستی و صمیمیت حرف زدم

اما دیدم همکارام با تندی حرف زدن و خیلی هم اعتراض و جنجال داشتند

اصلا نباید به اولیا مستقیما گفت که بچتون بده یا درس نخونه یا تنبله یا بی ادبه یا شلوغکاره

اینجوری اونا جبهه می‌گیرند 

من همش از واژه‌های مثبت استفاده میکنم 

اول ویژگی مثبت شاگرد رو بگین بعد نقطه منفی رو 

مثلا سوگند جان خیلی باهوش و استعداد و توانا هست و کاملا معلومه که کمی تلاشش بیشتر کنه و شما هم حمایت تحصیلی رو بیشتر کنید خیلی موفق میشه 

فدات شم اولیا رو فقط با زبون نرم همراه خودت کن  من خدا رو شکر هیچ وقت اولیایی اعتراض نکرده چون ...

دعوا نکردم گفتم بهتره خوبی هاشو هم ببینید زهرا تو املا و روخوانی و نگارش عالیه با تمرین و تکرار خوب میشه نگران نباشید باز میگه تو خونه عالیه فلان نمیدونم تو مدرسه چرا اینطوریه