2777
2789

من یه مدت میخواستم برم سرکار .. همسرم خیلی برام دنبال کار گشت ... یکی از دوستاش زنش مهدکودک داره.. از زمستون باهاش حرف زد که من برم اونجا

خلاصه من دیدم خبری نشد رفتم باشگاه ثبت نام کردم و الان کلا صبحم پر شده دیروز زنگ زد گفت فردا بیا با مدارکت... منم راستش رو بهش گفتم.. گفتم سمت صبحم پره و باشگاه دارم اینا

باز امروز زنگ زده میگه سمت بعد از ظهر ۲ ساعت میتونم بهت کلاس بدم ... منم دیگه تو رودربایستی موندم بهانه کردم و اینا بعدم گفتم هرروز که خواستم بیام قبلش خبر میدم

راستش دوس ندارم بعدازظهر برم ... بعدم بابام فهمید دعوام کرد گفت زنو چه به کار کردن 

الان موندم چه جوابی به اون خانومه بدم

چجوری بگم نه که محترمانه باشه

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

چه جالب شوهرت برات کار پیدا میکنه بابات نمیذاره بری

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چه جالب شوهرت برات کار پیدا میکنه بابات نمیذاره بری

خب ببین یه توضیحی یادم رفت

من همسرم مرزبانه 

بخاطر شغلش یه هفته خونه خودمم یه هفته خونه بابام

بابام بدش میاد میگه شوهرت مگه نداره که تو بری سرکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین یه توضیحی یادم رفت من همسرم مرزبانه  بخاطر شغلش یه هفته خونه خودمم یه هفته خونه بابام ...

مگه آدم فقط بخاطر پول میره سرکار ؟شاغل شدن خیلی خوبه چهار تا آدم میبینی چیز یاد میگیری  صحبت میکنی دلت باز میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مگه آدم فقط بخاطر پول میره سرکار ؟شاغل شدن خیلی خوبه چهار تا آدم میبینی چیز یاد میگیری  صح ...

راستش دوست ندارم بابام ناراحت بشه🙂

بعدم احساس میکنم نتونم از پسش بر بیام

مخصوصا که صبحا فشرده باشگاه میرم و کلی خسته میشم

حالا نمیدونم چی بگم که زنه ناراحت نشه

راستش دوست ندارم بابام ناراحت بشه🙂 بعدم احساس میکنم نتونم از پسش بر بیام مخصوصا که صبحا فشرده باش ...

زنگ بزن بگو شرایطشو ندارم بیام ممنون