2777
2789

١ پيمانه ٣٠ سي سي

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم نیست؟آخه ۳۰ تا میدم باز گشنس

پس بيشترش كن

دختر من شير خودمم ميخورد ولي كم بود سير نميشد

البته از ٥ ماهگي فقط شيرخشك دادم چون شيرم سيرش نميكرد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پس بيشترش كن دختر من شير خودمم ميخورد ولي كم بود سير نميشد البته از ٥ ماهگي فقط شيرخشك دادم چون شي ...

من شیر دارم ولی سینم زخمه نمیتونم دردشو تحمل کنم دیگه نمیخوام بدم فقط میدوشم که سفت نشه همونو با شیشه بهش میدم

من شیر دارم ولی سینم زخمه نمیتونم دردشو تحمل کنم دیگه نمیخوام بدم فقط میدوشم که سفت نشه همونو با شیش ...

برای زخم سبنه ات عسل بزن روش با نایلون بزار روش البته قبل شیردهی بشور سینه ات رو سه سوته خوب میشی

من شیر دارم ولی سینم زخمه نمیتونم دردشو تحمل کنم دیگه نمیخوام بدم فقط میدوشم که سفت نشه همونو با شیش ...

واااااای اشتباه منو کردی 😑

شیر خودتو بده لطفا منم مثل تو می‌دوخت بهش میدادم اما بعد از یه مدت ن شیشه گرفت ن سینه تا ۲ سالگی بیچاره شدم 

شید مادر کجا و شیر خشک کجا نکن این کار رو مگه چند بار میخای مادر بشی دردش رو تحمل کن همه مامانا همینن 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

عزیزم سینه ت زخم شده چون درست سینه رو تو دهن بچه نمیزاری . اگه سینه کامل دهن بچه رو پر نکنه نمیتونه خوب مک بزنه و سینه زخم میشه . پماد مخصوصش رو از داروخانه تهیه کن دو روزه خوب میشی . قبل و بعد هر شیر  دهی هم باید سر سینه رو بشوری و پماد استفاده کنی . بچه رو اصلا ب شیشه شیر عادت نده ک بعد سینه رو نمیگیره چون شیشه نیاز ب مک زدن نداره . بچه ۱۶ روزه تو هر وعده نهایتا ی نصفه استکان شیر توی معده ش جا بشه . اگه میبینی بعد شیر دهی هنوز دنبال سینه میگرده این عادیه بچه وقتی سینه رو مک میزنه ی هورمون هایی تو مغزش ترشح میشه و حس آرامش داره  

دختر منم ۱۶ روزشه. ۳۰ تا سیر نمیشه .۴۵ تا درست میکنم. منم سینه هام زخم شده. دو روز از یکیش بهش نداد ...

من الان ۶۰ تا درست کردم همرو خورد خوابید ولی باید کلییی تو بغلم باشه خوابش سنگین شه بعد بذارم سر جاش🤦🏻‍♀️

راستش دوست ندارم دیگه شیر خودمو بخوره بدن خودم خیلی ضعیف شده بعد آخه اون شیر چی داره که بچه بخوره 

من الان ۶۰ تا درست کردم همرو خورد خوابید ولی باید کلییی تو بغلم باشه خوابش سنگین شه بعد بذارم سر جاش ...

خب اشکالی نداره ک. شیر خشک خیلیم خوبه. همه مواد مورد نیاز بچه رو داره. وقتی شرایطشو نداری خودتو اذیت نکن.