2777
2789

کاری لازم نیست فقط ایمان لازمه

قدرت خدا رو بالاتر از هر قدرتی ببین

خودش حلش میکنه 

همین که میگیم وای طلسم و دعا برام نوشتن و میترسی یعنی قدرت اون طلسم رو از خدا بالاتر میدونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا ولی زندگی ما هم بخاطر همین طلسم و جادو ها تا مرز بدبختی رفتیم

ولی از وقتی فقط من تو خونه نماز واجب و نماز شب میخونم انگاری باطل میشه نمیدونم چرا 

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️
کاری لازم نیست فقط ایمان لازمه قدرت خدا رو بالاتر از هر قدرتی ببین خودش حلش میکنه  همین که م ...

بقران کاری با آدم می‌کنه آدم شک می‌کنه ب این دنیا چون دیدم با چشمای خودم دیدم مادر شوهرم دعا کرد پدر شوهرم انقد باهاش خوب شد ک نگو

نمیدونم والا ولی زندگی ما هم بخاطر همین طلسم و جادو ها تا مرز بدبختی رفتیم ولی از وقتی فقط من تو خو ...

من از دست مادر شوهرم دیگه باید برم بمیرم اونه دعا می‌کنه کاغذ ریز ریز پیدا کردم تو آب 

بقران کاری با آدم می‌کنه آدم شک می‌کنه ب این دنیا چون دیدم با چشمای خودم دیدم مادر شوهرم دعا کرد پدر ...

خب دیگه وقتی باور و نگاه شما اینه روی شما و زندگیتون تاثیر میزاره 

اون دعا تا وقتی تو با ذهنت بهش قدرت ندی هیچ قدرتی نداره

یه تاپیک دارم با عنوان « به خودت ظلم میکنی ... »

حتما بخونش

من از دست مادر شوهرم دیگه باید برم بمیرم اونه دعا می‌کنه کاغذ ریز ریز پیدا کردم تو آب 

اصلا نتر اعتقاد نداشته باشی هیچی نمیشه اون کاغد بنداز تو آب بد خونه رو با ابو سرکه بشوره اون چیزایی که گفتمم بگی

منم خودم پیدا کردم از این ترسناکاا خیلی قوی بود یادمه موقعی که خودم انداختمش تو چاه تا یه روز سردر شدیدی داشتم با اینکه ۱۰ سالم بود به مامانمم گفتم

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️
اثر داره دیگه اره 

آره بابا نترس قرانم‌زیاد بخون  سوره توسل مخصوصا

سمات روز جمعه ساعت آخر باید بخونی 

نماز م بخونی بد سوره کوثری بخونی هیچ دعایی طلسمی روت اثر نمیکنه نترس