بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
من پروفیتم بردم بالا چون سکه میگن مهم نیس هیچ ارزشی نداره
دروغه😉
فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
من پروفیتم بردم بالا چون سکه میگن مهم نیس هیچ ارزشی نداره
جدییی کیمیکه این حرفو
همسرم امروز ۲۵میل داشت همشو تبدیل کرد به پروفیت من دلمنمیاد 🤦
بعد اینکه من الان توی گوشیم دوتا دارم یعنی باید یکیش رو حذف کنم یا نه کلا خطم رو دلیت اکانت بزنم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اگه این دروغ دراومد پس ممکنه این چند اکانت هم دروغ باشه
پروفیت دروغه فقط سکه مهمه
فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫