2777
2789
عنوان

چطور تعلیق کاربری دائم کنم؟

263 بازدید | 13 پست

میخوام سیمکارتمو واگذار کنم  اکانت نی نی سایتم میخوام تعلیق دائم بشه..

@niniyar_5   تعلیق دائم کنید لطفا🙏

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تاپیکات میمونه

@niniyar_3  

@niniyar_2  

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
عزیزم چجوری میشه سیمکارتو به کسی دیگه واگذار کرد

میری امور مشترکین به نام طرف میزنی 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
سلام بله لطفا   تعلیق دائم لطفا🙏   که نشه با این اکانت برگشت چون دیگه قراره دیگه دست خودم ...

سلام

@همتاخانم۲۲  

نفر بعدی می تونه بزنه روی فراموشی رمز عبور و راحت براش رمز میاد و راحت وارد کاربری میشه حتی اگر کاربری تعلیق باشه.

یعنی در حالت تعلیق هم میشه وارد شد.

خب بعدش هم می تونه تماس با ما درخواست برگشت کاربری رو بده.

هرکس توی تماس با ما شماره رو بده راحت وصلش می کنن.

✅️✅️✅️ شما به جای تعلیق خودتون ⬅️ باید می رفتین توی تنظیمات و شماره موبایل رو عوض می کردین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام @همتاخانم۲۲     نفر بعدی می تونه بزنه روی فراموشی رمز عبور و راحت براش رمز میا ...

سلام عزیزم 

من فعلا خط ندارم  یکی دیگه داشتم که اونم اکانت نی نی سایت داشت تعلیق شد    میشه به ایمیل انتقال بدم؟

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
سلام عزیزم  من فعلا خط ندارم  یکی دیگه داشتم که اونم اکانت نی نی سایت داشت تعلیق شد   ...

نه الان فقط شماره موبایل

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.