2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

99 بازدید | 6 پست

سلام خانم های زیبا😍

من یه خانم 27 ساله هستم.مدتی هست که دچار اضافه وزن شدم و از طرفی هم بخاطر مشکلاتم کمی افسردگی، اضطراب و وسواس اومده سراغم. هممون می‌دونیم که این سایت انرژی منفی خیلی زیادی داره. پس چرا از خوب شدنمون و حال خوبمون حرف نزنیم؟ من از این به بعد پست های خوب می‌ذارم و اینجا رو راهی برای انگیزه ی خودم واسه رسیدن به اهدافم در نظر میگیرم و اگه کسی تشویقم کنه یا ازم انگیزه بگیره هم که چقد عالی میشه. اکثر تاپیک های من در مورد کاهش وزن، تغییر روحیه و کارهای روزانه هستن که برای نوشتن برنامه روزانم از تاپیک های کاربری که توی پست ها تگ میکنم ایده گرفتم. از امروز روزی دوتا تاپیک می‌ذارم. یکی تاپیک کارهام و یکی تاپیک گزارش که به کارهام رسیدم یا نه. اطلاعات وزن و سایزامو فردا تاپیک میکنم. البته گاهی هم سعی میکنم با تاپیک هنگ درام زدن و مدیتیشن و این چیزها حالمونو خوب کنم. بیاین دنبال انرژی مثبت باشیم چون👈هر چه در جستن آنی، آنی

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

@گلبوته__خانوم  

دوستان تاپیک های ایشون عالی هستن و من ازشون ایده گرفتم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدیشب برای ناهار وسایلشوآماده کردم لباسم شستم میخام قبل ارناهاراتوکنم بعدشم بستنی سنتی درست کنم

دمت گرم بستنی سنتی😳