2777
2789

راست و دروغش کاری ندارم

ولی چقد مردا وقیح چ کثیفن وقتی دسشون رو میشه تهدید هم میکنن ک دهنت وا نکن فلان بیسا بزار توضیح بدم 

خو مرتیکه کش شلوار شل دیگ چیو میخای توضیح بدی لاشی حرومزادع

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست و دروغش کاری ندارم ولی چقد مردا وقیح چ کثیفن وقتی دسشون رو میشه تهدید هم میکنن ک دهنت وا نکن ف ...

متاسفانه دیدم خیلی قضاوتا زیاد شد و شروع کردن مسخره بازی من از همه بچه ها تشکر کردمو رفتم از تاپیک بیرون و تقریبا تااونجایی که میشد به احترام اونایی که به من کمک کردن جوابای بچه هارو دادم 

و اعصابم خیلی خورد شد از دست بعضی از کابرا که خیلی توهین کردن 

از تاپیک بیرون رفتم و الان دیدم ترکیده 

و شمایی که گفتی من عشق پربازدیدم اینجا کسی منو نمیشناسه به من هم چیزی نمیدن که پربازدید بشه یا نشه من فقط اونایی که به من کمک کردنو پستاشونو میخوندم و جواب میدادن 

وبه کسایی هم که توهین کردن ازشون تشکر کردم که وقت گذاشتن و تاپیک منو خوندن 

ولی یه چیزی رو خیلی خوب متوجه شدمکه هیچ وقت توی این جا نباید چیزی تعریف کنه ادم 

سریع به ادم تهمت دروغگویی میزنن 

دیروز با اعصاب خورد باید اثبات میکردم به دوستان که من الان دم هتل وایسادم 

بعضیا خجالت نمیکشن 

بعد اینجا میشینن از خواهرشوهر مادرشوهر بد میگن خودشون بدتر از همن 

اشک منو دراوردن امروز 

من امروز از دیشب ۱۱ ساعت بااتوبوس برگشتم 

بعد کاربر میگه استارتر ج اب نمیدی من اومدم تایپ کنم یخ کاربر دیگه میگه اتوبوس وایساده داره صبحونه نیمرو میحوره

به خدا این حرفا حق الناسه 

منم بیکار نبودم داستان زندگیمو بیام تعریف کنم یا رمان بنویسم که متاسفانه این جا کسی حرفو باور نمیکنه ...

عزیزم من باور میکنم اون روز ک زدتورو بودم تو تاپیکت چیشد چیکار کردی امیدوارم ازاین خائن نگذری

ولی یه چیزی رو خیلی خوب متوجه شدمکه هیچ وقت توی این جا نباید چیزی تعریف کنه ادم  سریع به ادم ت ...

حالا بگو رفتی خونه چیشد؟ 

درست نیستا اومدی مارو نگران کردی حالا همه تاپیکات قفله جوابم نمیدی

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...