2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبی این کار گناهه آیا؟

206 بازدید | 16 پست

من مامانم خیلی باهام صمیمیه و همه حرفاشو به من میزنه و به قول خودش من همدم و هم زبونشم. اونوقت هروقت مامانم از شوهرم دلخور میشه میاد دلخوریشو به من میگه  که چرا شوهرت فلان کار و کرد و فلان حرف و زد و از این جور چیزها و به شوهرم مستقیم چیزی نمی گه. منم گلایه مامانمو به شوهرم که می گم شوهرم میگه چرا مامانت پشت سر من حرف میزنه و من راضی نیستم و اون دنیا باید جواب بده و با این کارش منو پیش زنم کوچیک می کنه. به نظرتون حرف شوهرم درسته؟ اسم این کار غیبته؟ یا گناه دیگه؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بله 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم غیبته هم‌گناه

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

غیبت ک هست ولی چرا مستقیم میبری میزاری کف شوهرت؟ اختلاف پیش میادا از من گفتن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

غیبت ک هست ولی چرا مستقیم میبری میزاری کف شوهرت؟ اختلاف پیش میادا از من گفتن

خوب بهش می گم که بدون مامانم از فلان کارش ناراحته و  دیگه اون کارو تکرار نکنه . نمیشه که نگم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

شما حرفهای مادرت رو به شوهرت انتقال نده 

اینکار خبر چینی محسوب میشه. 

در عوض وقتی مامانت داره گله میکنه بحث رو عوض کن یا گوشزد کن که مامان غیبت نکنیم بهتره. 

یا اگه میتونی از خوبیای شوهرت بگو که دلخوری مادرتون کم شه و از گله کردن کوتاه بیاد. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

بله متاسفانه خیلیامون درگیر غیبتیم 

به مادرت بگو یه جوری که همسرتون ناراحت نشن بهش بفهمونن که از کارشون ناراحت شدن

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
چرا وقتی مادرت باهات حرف میزنه میبری میذاری کف دست شوهرت ؟😕

خوب بهش می گم که بدون مامانم از فلان کارش ناراحته و  دیگه اون کارو تکرار نکنه . نمیشه که نگم

خیلی کار اشتباهی میکنی حرفای مامانتو میری پیش شوهرت میگی 

این کار خبرچینی هستش

مامانت داره دردودل میکنه پیشت

توهم گناه میکنی

بعدشم میبینی شوهرت ناراحت میشه سیاست داشته باش نگو اینجوری مامانت بده میشه و شوهرت با مامانت بد میشه باید یکاری کنی شوهرت با مامانت خوب باشه و بهش احترام بذاره نه ازش بدش بیاد

اگرم مامانت چیزی میگه ته و توش رو دربیار ببین راست میگه یا نه اگه راست میگه از زبون خودت نه مادرت بگو چرا اینجوری کردی راستم نمیگه به مامانت بگو مامان بنظرت میاد شوهرم اینجوری نیست

خب اینجوری هم شوهرت ناراحت میشه 

غیر مستقیم از طرف خودت بگو 

مثلا بگو فلان رفتارو نکن ممکنه کسی دلخور بشه 

یه کاری نکن که شوهرت از مادرت متنفر بشه

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷