2777
2789

من شوهرم خیلی چشم چرونه تو بیرون تو گوشی فقط چشمش ب زن هاست دیشب رفته بودیم پارک اونجا داشت با چشمش زن هارو میخورد😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چشماشو از کاسه در بیاری

دور از این الفاظ باید جدی باشی یعنی یجور خونشو تو شیشه کنی جرعت نکنه چپ نگاه کنه بترسه

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

همه مردا همین ن

من یه دختر مجردم بیرون که میرم این مردای متاهل با زن بچشون بیرون ن ، بهم زل میزنن

بد زمونه ای شده

جدیدا چه محل کار چه توی اینستا خیلی پیشنهاد دوستی از سمت مردای متاهل دارم قبلا در این حد نبود

باهاش بیرون نرو که خداقل اذیت نشی 

تو هم کاری که اون بدش میاد انجام بده اگر گفت بگو این به اون در

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

البته ک من مچشم گرفتم چندبار ...

انقد ادای هیز در میاره ک من ب خودم میگم حتما خیلی زشتم دیگ...ولی والا اونقدرام زشت نیستم ب جای خودش هم خواهان زیادی داشتم هم این ک ازم تعریف کنن زیاده ....

ولی چ میشه کرد دیگ سرنوشتم منم این بوده دست این بیوفتم