2777
2789
عنوان

حالمون بهم خورد دیگه.

282 بازدید | 8 پست

بسه همش هم.ستر هم.ستر خب بزارین اول لیست بشه بعد بیاین از سرمایه میلیاردی تون حرف بزنین،  تو یه تاپیک نمیتونین هرچی سوال هست بپرسین بخدا شب خواب هم.ستر میبینم 

اصالت لر 🌬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها کسیکه ن طرفداره نه موافق ن مخالف منم🤣

خدا کنه بهشون پول بدن ما ک بخیل نیستیم 

ولی خودم بشخصه عمرا برم تو این بازیا 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
تنها کسیکه ن طرفداره نه موافق ن مخالف منم🤣 خدا کنه بهشون پول بدن ما ک بخیل نیستیم  ولی خودم ...

خیلی زمان دارم برم هم.ستر بزنم دیگه چی ایکاش با انقدر ادعا ضایع نشن

اصالت لر 🌬

اخه کلاهبرداریه .....از مردم دارند کلاهبرداری میکنند ....شما نمیدونید اگر بازی دلاری کرده باشید ..چنانی سر ادم کلاه میزارند که مجبورمیشوند بروند پلیس فتا.....

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

اخه کلاهبرداریه .....از مردم دارند کلاهبرداری میکنند ....شما نمیدونید اگر بازی دلاری کرده باشید ..چن ...

اخه از تگلرامو تیک ابیو کل دنیا .. نمیدونم 

حتی یکی نصفه بازی کرده باشه بعدش ولش کرده باشه بازم اتفاق خاصی میوفته؟

اصالت لر 🌬
خیلی زمان دارم برم هم.ستر بزنم دیگه چی ایکاش با انقدر ادعا ضایع نشن

من چند بار بازی کردم .هیچ چی توشون نیست ....انواع سایت .چند بازی ...حتی بازیکنان نظر دادند عالیه ولی کیف پولی برای نقد کردن نیست ...یعنی فقط بازی و هیجان داره ..ربات تلگرام که بدتر .مسدود میشود و سکه میسوزه .

اخه از تگلرامو تیک ابیو کل دنیا .. نمیدونم  حتی یکی نصفه بازی کرده باشه بعدش ولش کرده باشه باز ...

با بروز رسانی بله ...مال همه مردم دنیا میسوزه سکه هاشون ...پاد اش هاشون ....امکان هک هم خیلی بالاست ...اخه همه مردم دنیا هم نباشه اکانت فیک زیاد داریم .