2777
2789

😓

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفر نیستم یک کاربر بود خیلی رو مهم رفت امتحان داشتم گفت نمیشه و... رفتم همون امتحانم شدم۱۹/۵ خیلی گریه کردم خیلی ن ولی گریه کردم بغضم ترکید

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

قراره دعوا بشع

آره:)

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

بیخیال بابا ، بجز اونایی که اینجا دوسشون دارم بقیه اشون به کتفمم نیستن چرا باید افکار چرت و پرتشون بمونه تو ذهنم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

چرا گفت نمیشه

ساعت چهار بود من خیلی مونده بود از امتحانم اون می‌گفت اگر دانش آموز خوبی باشه و بخواد نمره خوب بگیره و هزار تا چیز دیگه باید تا الان تمام کرده باشه 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

متنفر نیستم یک کاربر بود خیلی رو مهم رفت امتحان داشتم گفت نمیشه و... رفتم همون امتحانم شدم۱۹/۵ خیلی ...

عه آتناااا 

چطوری دستت چطوره دخترم 😂😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏