2777
2789
عنوان

خرابکاری کردم پیش خانواده شوهرم...

291 بازدید | 9 پست

سلام خانومای گل من چندین ساله خواننده خاموشم ولی چندماهه یه چیزی مثل خوره افتاده به جونم روزا حالم بده شبا خوابم نمیبره دائم یه حس بدی دارم.اونم اینه که من پارسال عقد کردم ،هنوز سرزندگیم نرفتم . منه احمق همون اولای عقد با اینکه از قبل همش به خودم گوشزد میکردم با خانواده شوهر نباید زیاد صمیمی شد ، نباید همه چیو گفت مثل این بچه های کوجولو تا وارد خانوادشون شدم همه چیو گفتم . البته نه همه چیا ... مثلا پیش جاریم و دخترش گفتم تو مراسم با شوهرم قهر بودم چون دعوامون شده بود ( تقصیر همسرم بود البته) بعدن ازم معذرت خواهی کرد ... گفتم سر عقد انقدر ناراحت بودم که اون گریه کرد دلداریش تدادم . گفتم ما کلی قهرو آشتی داشتبم قبل ازدواج ... الان پیششون ک میرم همش میگم لابد اینا پیش خودشون میگن فلانی که بدبخته بابا شب عقدش قهر بود ... یا یه استوری میزارم میگم لابد تو دلشون میگن اینا که قهر بودن فلانموقع .... اصن یه حال بدی م ... ناراحتیش بیشتر اینجاست که اونا هیچی از خودشون نگفتن .. نه قهری آشتی ای ... مثل لیلی و مجنون رفتار میکنن ... اونوقت من ... توروخدا بگید چیکارکنم...هیجموقعم به روم نیاوردنا ولی حال خودم بده ... 

منم همینطورم همه چی‌میگم بعد پشیمون میشم بقیه هیچیشیون نمیگن 

ول کن دیگ یادشون میره بهتر بود نمیگفتی اونم به خانواده شوهر دیگ چیزی نگو و چند تا استوری عاشقانه بزار اینا ببینن بفهمن همو دوس دارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اهمیتی داره دیگران در موردت چه نظری دارن شما فعلا ذاتت اینه دیگه سیاست نداری منم آدم راحتیم خیلی حرفا رو میزنم ب خودت سخت نگیر

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نه بابا بیخیال باش

چون هیچ حال و وضعی موندگار نیست که

اگه الان خوبو خوش باشین و همش خوشیتونو ببینن به جای دعوا خب گذشته رو فراموش میکنن تو دلشون میگن اینا اوایل مشکل داشتن اما الان دیگه با هم خوبن زندگیشون خوبه

اما واقعا همونجور که نباید مشکلات زندگی رو گفت پیش دوستو آشنا همونجورم خوشی و خوشبختی رو نباید جار زد واقعا ممکنه تحت تأثیر یه تنگ نظر قرار بگیره

ببین این بشه درس عبرتت دختر

چون اب زمین ریخته رو دیگه نمیشه جمعش کرد... یه کارای اشتباهی هست که اگه انجامش بدی دیگه نمیتونی کاملا درستش کنی.

حواستو جمع کن از رابطه ات باشوهرت خوب و بد به هیچکس نگو تو جمع همیشه سعی کن وجهه رو نگه دا ی

درمورد خانواده ات هم همینطور بدشونو نه پیش خود شوهر و نه خانواده شوهر هرگز نگو یادت باشه با خانوادهشوهر نباید خیلی صمیمی بشی،خیلیییی احترام امیز و احترام برانگیز برخورد کن ولی حدتو نگه دار صمیمی نشو حائلتو حفظ کن...

خیلی اشتباه کردی ولی دیگ کاریه ک شده از این ب بعد جلوشون مثل لیلی و مجنون رفتار کنین ب همسرت بگو واست گل بخره استوریش کن استوریای عاشقانه کادو این چیزا بشین پیششون از رابطتون تعریف کن با خنده بگو یادش بخیر سر عقد قهر بودیم الان یادش میفتیم خندمون میگیره ، خیلی خوشحالم که همه قهرامون قبل عقد بود و الان نیست   فلان و بسار😑