2789
عنوان

چقدددر لذتبخشه.....

165 بازدید | 20 پست

اینو میدونم چت کردن با کسی که دوسش داری خیلیییی لذتبخشه. دلم میخاد منم ی زندگی معمولی داشتم. یعنی چی؟ یعنی منو ی نفر همو میدیدیم هردو به دل هم مینشستیم ، خدایا من هرررگناهی کردم که تاوانش عشق یطرفه‌س ، در حضور همه میگم اشتباااه کردم. منو ببخش و از این غمهای بیحد و حصر خلاااصم کن و دیگه تمونش کن . دیگه سرم نیااار.  🥺🥺🥺 بس نیس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

کسی اینجا بلده چیکار کنم معجزه شه ؟ تا ابد دعاتون میکنم..... 🥺🥺🥺🥺🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عشق یک طرفه تهش پوچی و ضربه ی عمیقه اگه رنج رو دوست داری ادامه بده

اوکی... ولی چیکار کنم. یبار ی تاپیک زدم گفتم دلم میخاد برم یجایی بگم تورو خدااا یکی بیاد متو گردن بگیره . خستم از تنهایی.... البته وقتی میگم یکی ، دقیقااا فقطط منظورم آدمیه که بخوامش و با ملاکام جووور باشه 😭😭😭

زندگی فیلم و رمان نیست که چند سال دیالوگهاشو بنویسی،اشتباه گفتی کات کنن دوباره بگی و ...

تو زندگی دنبال افراد عالی نباش.خوب باشه کافیه،با سر شیرجه بزن و چالش های زندگی رو حل کن.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اوکی... ولی چیکار کنم. یبار ی تاپیک زدم گفتم دلم میخاد برم یجایی بگم تورو خدااا یکی بیاد متو گردن بگ ...

عزیزم درسته که طرف با ملاک هات جوره

ولی اینو هم‌یادت نره که نمیتونی کسی رو مجبور کنی که ازت خوشش بیاد شاید تایپش نباشی

منظورم این نیست که خوب نیستی منظورم اینه خیلیا هزار و یک دلیل واسه ارتباط برقرار نکردن دارن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نمیدونم چطور بهش نزدیک بشم یکمممم. فقططط باید پووول زیاد داشته باشم 🙂

چ ربطی به پول داره 

چهد سالتونه ؟ چه کاره اید ؟ 

زوری که نیست وقتی کسی ادمو دوست نداره باید یه روزی رها کنی و بری🙂

زندگی فیلم و رمان نیست که چند سال دیالوگهاشو بنویسی،اشتباه گفتی کات کنن دوباره بگی و ... تو زندگی د ...

چی بگم... آدم دست خودش نیست. یسری محدود آدما بدلم میشینن.... آدمایی که مثل خودم عشق براشون خییلی مهمه .. جالبه واقعا... 

چ ربطی به پول داره  چهد سالتونه ؟ چه کاره اید ؟  زوری که نیست وقتی کسی ادمو دوست نداره ب ...

چون ی چیزی میفروشه یجایی ، برااینکه برم پیشش خرید کنم باید پول داشته باشم... اصلا زیاد همو ندیدیم......... هیچی ازم نمیدونه .... 

چ ربطی به پول داره  چهد سالتونه ؟ چه کاره اید ؟  زوری که نیست وقتی کسی ادمو دوست نداره ب ...

بچه نیستم. اصلا. اصلا .  دلم نمیخاد بدلایلی اینجا سنمو بگم.... متاسفانه کارهای خرد انجام میدم. شغل درست حسابی و پول درست حسابی دستم...............

عزیزم درسته که طرف با ملاک هات جوره ولی اینو هم‌یادت نره که نمیتونی کسی رو مجبور کنی که ازت خوشش بی ...

میدونی چی برام سواله؟ بین من و ی دختر دیگه ، چرا من نه ؟؟؟؟؟ مم نمیخام مجبور کنم. اصلا زیاد منو ندیده. دو سه بار در حد خرید جزئی. بی حرف . بی هیچی.... حق ندارم شانسمو امتحان کنم ؟ 

چی بگم  ولی عشق یه طرفه عذابه حیف که اینو دلمون نمیفعمه

من از اون آدم خوشممیاد . عاشقش نیستم چون هیچی ازش نمیدونم. ولی دورورم شلوغ نیس ، درنتیجه همش فکرم مشغول اونه . وگرنه نمیگم حتمااا لیاقت داره