2777
2789

واکنش شما چیه؟یا اینکه پول داشته باشه ولی برا شما خساست به خرج بده؟میخوام تجربه شما رو بدونم برا روز مبادا😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اقعاً؟

به خدا دست خودمم نیست،اون هفته همسرم الکی الکی دعوا درست کرد من سه روز تمام کارم گریه بود موقع کار کردن،ظرف شستن،خوابیدن و.‌‌.. دیگه اشکم خشک شده بود

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
به خدا دست خودمم نیست،اون هفته همسرم الکی الکی دعوا درست کرد من سه روز تمام کارم گریه بود موقع کار ک ...

من قبلاً اینجوری بودم وقتی به خودم اومدم دیدم خیلی ضرر کردم من تو خونه گریه میکردم همسرم با دوستاش در حال خوشگذرونی بود بعد تصمیم گرفتم خودمو تغییر بدم الان اوضاعم بهتر شده