2777
2789
عنوان

ما باز دعوامون شد شوهرم صندل هامو انداخت تو سطل زباله

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همیشه اون حق داره عصبی بشه  و من حق دارم ساکت خفه بشم که اون عصبی تر نشه من چه کار اشتباه ...

نگفتم که تو گناهی کردی عزیزم

اشتباه اصلی رو اون آقا کرد که همچین حرفی رو جلوی همسرت زد 

کاش شما هم وقتی میدونی همسرت حساس هست اصلا جلوی آقایون نمیپوشیدیش

یا بعدش برای آروم کردن همسرت میگفتی آره منم خوشم نیومد از حرفش ولی منظوری نداشت به دل نگیر و از این حرفها

الانم غصه خوردن کاری رو درست نمیکنه که گلم سعی کن مرور نکنی تو ذهنت

می‌شه شما بگی کجاش

عزیزم حتما خودت اخلاق شوهرتو خوب میشناسی پس میتونستی بری یه گوشه هر دوش رو امتحان کنی یا نهایت از دوستت نظر بگیری لزومی نداشت تو جمع هی بپوشی و نظر بخوای که اون آقا بخواد اونطور بگه نمیگم رفتار شوهرت کار درستی بوده خیلی زیاده روی کرده  ولی اینکه ناراحت شده طبیعیه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
عزیزم حتما خودت اخلاق شوهرتو خوب میشناسی پس میتونستی بری یه گوشه هر دوش رو امتحان کنی یا نهایت از دو ...

اگه می‌دونستم اینجوری می‌شه همین کار رو می‌کردم

به نام خداوند رنگین کمان...
حالا من کنجکاو شدم ببینم صندله چه شکلی بود

مدلش زیاد خاص نبود 

من بیشتر‌ عاشق رنگش بودم

چری رد بود 

یعنی من این رنگش رو می‌خواستم و قرار بود دوستم برام بخره 

ولی شیری رنگه هم خیلیی ناز بود 

و اون قرمزه رو هم واسه یه مهمونی مهم می‌خواستم که تقریبا ۳هفته هستش

خودم سفارش بدم عمرا زودتر از ۱ماه آینده به دستم برسه

خودتم خیلی ندیدبازی دراوردی 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
دیگه فکرشو نکن گذشت  ولی من بودم حتما به دوستم میگفتم که به برادرشوهرش بگه که چه گندی زده به ز ...

نمی‌تونم فکرشو نکنم وقتی می‌دونم بهترین حالت تا یک هفته آینده قراره شوهرم اذیت کنه

تقریبا خودشون فهمیدن اونا