2777
2789
عنوان

ما باز دعوامون شد شوهرم صندل هامو انداخت تو سطل زباله

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 66 پست

عزیزم غصه نخوری ها 

اینایی که میگن کار تو بد بوده هم درک نمیکنم .صندل و نباید پات میکردی ببینی اندازس یا نه ؟قشنگه یا نه ؟

باید همین طوری برمیداشتی ؟ کار اون مرد بد بوده 

ولشون کن 

خودتو ناراحت نکنی ایشالله یکی از اون قشنگ تر میری میخری 

فدای سرت 

عزیزدلم ناراحت شدم تاپیک ات روخوندم

خب کاررشوهرت اشتباه بوده یعنی چی صندل و پرت کرده سطل اشغال؟؟؟

الان مقصر اصلی برادر شوهر دوستت هست و بعد هم شوهرت

شوهرت اگه چیزی میخاست بگه باید به برادرشوهر دوستت میگفت

غیرت یعنی اینکه نذاری ازاری از غیر به محبوبت برسه نه اینکه خودت باعث ازارش بشی

اینو به شوهرت بگو

تو حق  داشتی صندل رو امتحان کنی صندل مال تو بوده ولی نمیدونم شوهرت به چه اجازه ای چیزی که مال تو بوده رو انداخته سطل اشغال و خودش تصمیم گرفته زن و شوهر هم باشید باز هم ادم ها حریم مخصوص خودشون رو دارند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا به نظرم من سعی کن خودت رو ناراحت نکنی گلم هرچه قدر به خودت سخت بگیری ناراحت باشی بیشتر اذیت میشی

مهم خودتی نه هیچ کس دیگه

الهی  قربونت برم تو هم مثل خواهر خودم توهم مثل خواهرمی

یک لیوان اب بردار سوره مزمل رو بخون فوت کن به ابه 

و بعدش یه شربت درست کن از اون ابه هم به شربت بریز

از اون شربت هم خودت بخور وهم بده شوهرت حتما بخوره 

از سوره خواص سوره مزمل اینه که موجب اشتی بین زن و شوهر میشه

این حدیث خود پیامبره 

خیلی از سوره مزمل من میشناسم نتیجه دیدن 

قران همش معجزه است چون کلام خداست منم اوایل زیاد معتقد نبودم اما یه مدت هرشب سوره واقعه رو میخوندم  برای رفع فقر  از در و دیوار برام روزی اومد به خالق یکتا اعتماد کن عزیزم 

برای اینکه بین تو و شوهرت دیگه دعوا پیش نیاد هرشب سوره طلاق رو بخون دقیقا مثل مسواکی که میخای بزنی

یادت نره هم سوره طلاق و هم سوره مزمل رو  باید مداوم انجام بدی تا نتیجه بگیری 

اگه مداوم انجام ندی فایده ای نداره

مرتب هم دعا کن و از پرودگار جهانیان بخاه 

اگر هم تو خوندن قران مشکل داری تو نت سرچ کن مصحف جمهوری اسلامی مال کتاب  قزان درسی مدارس هست اون قرانش کم اعراب و عالیه به اب خوردن میتونی بخونی

برنامه حبل الایمان هم در گوشیت نصب کن از بازار دانلود کن  توی قرانش هر ایه رو توی تنظیمات هرچه که خودت تنظیم کنی برات تکرار میکنه تا یادبگیری 

متن ایات را از مصحف مدرسه بخون صوت ایات رو از برنامه حبل الایمان گوش کن نام قاری رو هم غامدی انتخاب کن

چیز هایی که گفتم رو انجام بده 

نتیجه میگیری قربونت برم      

خیلییی ناراحت شدم برات که شوهرت این کار رو کرده چون مشابه همین کار رو مادرم باهام کرده کاملا حس ات رو درک میکنم 

ادم تو ذوقش میخوره و دلش میشکنه

ولی چیز هایی که گفتم رو انجام بده درست میشه عزیزم

فقط یه سوال دارم اینکه میگی تنبیه میکنه یعنی چی؟ چه طوری تنبیه میکنه ؟؟ جای سوال بود برام 

بگو  دقیق حداقل برای اینم یه راه حلی بدم تو‌ هم مثل خواهرمی 

مشخصه دختر مهربونی هستی 

یه چیزی بگم  تو خیلی مهربونی  انقدر حالم بود و ناراحت بودم امشب  بعد اومدم تاپیک ز ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺

قربونت برم من لطف داری ولی من واقعیت رو گفتم خب تو واقعا کار بدی نکرده بودی.کاش مردها اینجور وقتا درک کنن که همسرشون مقصر نیست و اوقات زن بیچاره رو تلخ نکنن

همه گفتن چرا هی پوشیدی صندل رو

خب منم وقتی لباس و کفش نو یا هر چیز دیگه بخرم ذوق دارم و میپوشمش چند بار

یا وقتی کسی بهم هدیه میده جلوی خودش حتما استفاده میکنم که نشون بدم قدردان محبتش هستم

الهی یگردم که اشکت درومد😥منم اگه مقدونستم در این حد دلت گرفته با دقت بیشتری پست میذاشتم 

حالا چی شد باز ناراحتت نکرد که؟

همیشه کار دنیا لوچه 

یکی که شوهرش متعصبه یه نفر که نمیدونه چطور حرف بزنه یه چرتی میگه بین دو نفر دعوا میشه 

شما مقصر نبودی ولی شانس زده اینجوری شده

حالا چی شد تا یه هفته ولت نکرد؟