2777
2789

مرتیکه هیز همسن پدرمه

همه میگفتن مردا بهتر آموزش میدن وگرنه بامرد نمیرفتم

همش دستمو میگیره تو دستش لمس میکنه منم لال میشم واقعا نمیدونم چی بهش بگم 

اخلاقش خیلی خوبه خوبم آموزش میده ولی خب خیلی عذاب وجدان میگیریم بهم دست میزنه

امروز دیگه حتی به پامم دست زد

بعد تازه دستشرو فرمون گذاشت کامل بچرخونه خورد به سینه هام آب شدم از خجالت گفتم خودم میچرخونمش

چند جلسع بیشتر نمونده ولی خب واقعا اعصایم بهم میریزه از کاراش تو رو خدا بگیر چیکار کنم

چه برخوردی کنم که بی احترامی هم بهش نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ نباید یکی همراه داشته باشید 

بعد خیلی محترمانه همون بار اول تذکر می‌دادی ک آقای فلانی لطفاً برخورد فیزیکی با من نداشته باشید هین آموزش خوشم نمیاد. 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

چیزی هم بگی میگه جای دخترمی خجالت بکش برای من پیش اومده

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

اینکه خوبه وای دوست صمیمیم هم بایه مرد چن جلسه گرفت یارو سرهنگ بازنشسته بودحدود۶۰ سال دستش روی رون دوستم میذاشت منم یکبارباهاش رفتم بازم میذاشت گوساله

بیچاره تحمل میکردفقط

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔