2777
2789
عنوان

درامد همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2824 بازدید | 76 پست
والا من محیط کارم زنونست راستشو بگم دو سه بار صاحب کارم که خانمه باهام بد برخورد کرد مثلا نشسته بود ...

دقیقا برای همین چیزا نمیرم سرکار چون بشدت قدم متاسفانه این انعطاف ندارم و تا آخر عمر باید نشخوار کنم

دنبال کاری هستم که کسی نخواد اینجوری رفتار کنه کارمو کنم پولمو بگیرم 

نظرت راجب صندوق داری فروشگاه های بزرگ چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا برای همین چیزا نمیرم سرکار چون بشدت قدم متاسفانه این انعطاف ندارم و تا آخر عمر باید نشخوار کنم ...

اونم خوبه عزیزم اما در کل بستگی به ادمایی داره که به پستت میخورن اینی که من گفتم همیشه پیش نمیاد ادمای کمی اینجورین 

اونم خوبه عزیزم اما در کل بستگی به ادمایی داره که به پستت میخورن اینی که من گفتم همیشه پیش نمیاد ادم ...

آخه برای یکی از دوستام ک فروشنده لباس بود پیش اومد صاحب کارش آقا بود میگفت یبار اومد بی دلیل جوری تشر رفت بهم ک بابام تا حالا نرفته بود و منم اشکام سرازیر شد و خیلی بد با لحن تحقیر آمیز گفته جواب نده تو این جا کار گری 

دوستم میگفت بعدش ازم عذر خواهی کردم اما دلم بدجور شکست

اونم خوبه عزیزم اما در کل بستگی به ادمایی داره که به پستت میخورن اینی که من گفتم همیشه پیش نمیاد ادم ...

ازت ضامن خواستن چک و سفته و این چیزا؟ من میخوان یه هفته آزمایشی برم ببینم اصلا کشش دارم یا نه بعد اگه نخواستم حقوق اون یه هفته رو بدن میشه همچین چیزی

آخه برای یکی از دوستام ک فروشنده لباس بود پیش اومد صاحب کارش آقا بود میگفت یبار اومد بی دلیل جوری تش ...

میفهمم چی میگی

به نظرم سعی کن تا جایی که میشه محیطت زنونه باشه چون بازم صاحب وار خانم بهتر از اقاست هر‌چند بعضیاشون بدجنسن ولی به نظر من نگران نباش اینجوز ادما کمن و متاسفانه عقده ای و مریض هستن

ازت ضامن خواستن چک و سفته و این چیزا؟ من میخوان یه هفته آزمایشی برم ببینم اصلا کشش دارم یا نه بعد اگ ...

نمیشه عزسزم معمولا نمیدن حقوقتو

نه چک و سقته نخواستن از من

میشه بپرسم شما چن سالتونه