2777
2789
عنوان

اگ ب ی پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 23 پست
بخاطر باحال بودنش نگفتم بخاطر این گفتم ک بفهمم بلاک میکنه یا ن ؟!😐😐وگرنه دلقک ملت نیستم ک جوک بگم ...

دارم از نظر همون پسره میگم، پیش خودش میگم دختره الان فکر میکنه خیلی کار فان و باحالی انجام داده مثلا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چرا دادی خب

نمیدونم پی ام دادم دوساعته سین نزده امروزم یوم اسکولیتم گل کرده بود فرستادم اونم از روبیکا اگ پاک کنم هم باز اعلانش میره

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم از نظر همون پسره میگم، پیش خودش میگم دختره الان فکر میکنه خیلی کار فان و باحالی انجام داده مثلا

اهان ببخشید پس اشتباه برداشت کردم ❤️❤️❤️

آخه الان پاکش کنم ک بدترم میشه😂😂چیکار کنم🙂🥵

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
ااععع😂😂خودم سارام خواهرم مبینا😂هردو مردم ازاریم

عه چ قشنگ 😂😂😂😵‍💫

بگو گوشیم هنگ کرده به همه پیام خالی فرستاده 😅

اینطوری صدرصد ب عقلم شک میکنه😂😂😂