2777
2789

سلام 

میخوام نظرتون رو بدونم که من آدم رو مخی ام یا نه

من اخلاقم خلاصه میشه تو:زیادی پر انرژی ام و همیشه خوشحالم و با همه خوبم و یکم احتماعی ام گاهی زیاد حرف میزنم ولی گاهی هیچی به ذهنم نمیرسه تا حرف بزنم زود سین میکنم و معمولا جواب پیام هام بلنده 

وقتی یکی بهم بد حرفی میزنه نمیتونم از خودم دفاع کنم و ناراحت میشم و همه چی رو خفن میبینم گاهی رکم یعنی چیزی که تودلم باشه رو میگم مثلا یکی دیر سین میکنه جلوش بهش میگم و یکم اذیتش میکنم

بیشتر دشمن دارم تا رفیق اگه هم داشته باشم فقط وقتشون رو پر میکنم

میشه بهم بگید رو مخم یا نه؟

آخه انگار آدم خیلی رو مخی هستم که هیچکس دلش نمیخواد چند لحظه بیشتر پیشم باشه 

ولی کدوم رفتارم بده میشه بهم بگید؟

تو مخ نیستی بنظرم انگار یکم اعتماد به نفست از بین رفته

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

اگ اینجوری هسی لیاقت میخاد کنارت بودن ...تنها باش خیلیم خوبه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه پر انرژی هستی عالیه.. اما یادت باشه آدم های پر حرف باعث سر درد میشن.  هیچ وقت پر حرفی نکن.. 

ضمنا آدم ها دوست ندارن اینقدر رک عیب یا ایرادشون بهشون گوشزد بشه.. برای اینکه دوست دور و برت باشه سعی کن انتقاد نکنی مگر زمانی که خودشون بخوان. 

من خودم به شخصه از آدمای شلوغِ پرحرف که هیجانشون بالاست، واکنش‌های سریع دارن و پر سر و صدا خوشم نمیاد، برعکسش عاشق اونایی هستم تودار هستن، اروم صحبت میکنن یه چیزی تو مایه‌های حرف زدن آقای عباس موزون

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

اتفاقا بنظر من شخصیت خیلی خوبی داری 

اعتماد ب نفس رو ببر بالاتر

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

🥺حالمو خوب کردی 

ولشون گن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹