2777
2789
عنوان

نقاشی برای امشب کشیدم🌌😍💖 خیلی قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4558 بازدید | 363 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره چشمان شهلا شو کرد تو چشمامون😂😂

😂😂 کجاش شهلاس اخه 😂😂 چش به ای کجی 🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ت ی هنرمندی خیلی قشنگه

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

هنرمندای سایت🥹

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

مرسی عزیزم ... نیازی به این نبود ... من همه جوره دوست دارم

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

اره عزیزم مرسی که این همهههه هنرمند و مفیدی🥲

❤️❤️❤️🍎 مرسیییی از اعتمادت 😘

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

جدی به سرم زده بود بهش بگما 😂😂 منو تهدید نکن امشب اگه نرفتم بهش بگم کیمیا نیستم .. بخدا دقت نکردم ...

مگه نگفتم نگو

میخای اوجی نالاحت بشه؟ 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

چرا دیگه با مداد رنگی نمیکشی؟😕 من دیجیتال ندوس

مداد سفید و مشکی کوچیک شدن ،کی برام می‌خره ؟؟؟؟,🥺🥺🥺🥺 

@نون_بربریییی  

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

مداد سفید و مشکی کوچیک شدن ،کی برام می‌خره ؟؟؟؟,🥺🥺🥺🥺  @نون_بربریییی    

آخی عزیزم😂💔 تکی بخر گیر میاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

قشنگم میشه هرزمانی که وقت داشتی برای منم بکشی🤍

اسم کاربریم به گیلکیه.. میشه حالتی که به خاطر نبودن کسی به آدم دست میده و خب من خیلی وقته دارم این حسو زندگی میکنم..

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

واقعا هنرمند سایتی 

نقاشیت بهم ارامش داد 

عالی تراز عالی 

خسته نباشی 

دوست داشتی حوصله داشتی خیلی خوش حال می شم متناسب باسم کاربری منم نقاشی بکشی 

اسم کاربریم دختر مستقل ولی دوست دارم بیشتر درباره تغییر باشه 

یعنی تحول درزندگی به نوفقیت رسیدن خلاصه بگم کورسوی امید که منتهی به موفقیته

محشره دخترررررر😍ب منم یاد بده لطفا 

😙😙😙😙🩷 عزیزم منم دو ماه پیش برام ناممکن بود 

حالا بهترین برنامه نقاشی اسکچ بوک هست