2777
2789
عنوان

خیانت

530 بازدید | 27 پست

سلام 

نمیدونم از کجا شروع کنم 

قلبم هزار تکه س 

من ده ساله ازدواج کردم همسرم اوایل خیانت میکرد بیشتر پیامک و زنگ بود خ باهاش دعوا کردم قهر کردم التماس کردم تا گداشت زمین 

همه چیز عالی بود تا سال گذشته ک باردار شدم و استراحت مطلق از طرفی یکی از اعضای خانوادم درگیر سرطان شد و کلا خ از لحاظ روحی بهم ریختیم کلن دیگ اونقدری ک باید حواسم ب زندگی نبود تو خونه بودم با همسرم  رفتار خوب و عادی داشتیم تا امسال ک بچه م دنیا اومد خداروشکر اون بیماری هم بهبود پیدا کرد چن مدت بعد ک زندگیم ب روال سابق برگشت حس کردم شوهرم اون ادم قبلی نیس ادمی ک مخالف مشروب بود هر جا مشروب بود مینشست پاش ادمی ک ی پک ب قلیون نزده بود قلیون میکشید

دیدم مخفی کاری میکنه گوشی میخرید ب من نمیگفت 

خ ب خودش میرسید اصلا هم سمت من نمیومد وقتی دلیلشو میپرسیدم میگف دیگ سنمون رفته بالا و از اینحرفا ولی من میدونستم یکی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکا یکی در میون خیانته

خدا بع دادمون برسه 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

ولی خودمو قانع کردم دنبالشو نگیرم چون دو تا بچه دارم و خانوادم اصلا در مورد طلاق حمایتم نمیکنن 

گذشت تا یکشنبه هفته گذشته بصورت اتفاقی ی پیامی تو گوشیش دیدم ک ب ی زن پیام داده بود از محتوای پیام کاملا معلوم بود ک ی رابطه عاشقانه وسطه

با این وضع خانم ها به بهانه گرما توی خیابان ها دیگه چه انتظاری دارین؟

نندازین گردن خانم ها

خودتون یه سرع میرین دنبال اهل....

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
وای امضات روحم رو تسخیر کرد😢💔🌺

بد به دل میشینه 💔

خلاصه هیچی نگفتم صب بیدار شد بره سرکار منم بیدار بودم اصلا رو خودم نزاشتم وقتی ک رفت ب شماره زنگ زدم تا ی زن هس گفتم تو فلان شرکت کار میکنی گفت ن گفتم فلانی رو میشناسی گفت ن گفتم فکر میکردم نمیدونی متاهله ولی معلومه خ بی پدر و مادری فوری قطع کرد و خاموش کرد

منم هر چی قرص تو خونه بود رو تو اب حل کردم و خوردم و فیلمص رو گرفتم و فرستادم برا شوهرم 

اونم تا دیده بود ز زده بود۱۱۸ اومدن 

خلاصه رفتیم بیمارستان اونم تو امبولانس هی التماس هی معذرت خواهی

نندازین گردن خانم ها خودتون یه سرع میرین دنبال اهل....

خودتان خوب می دونید هیچ خانمی صد در صد ایده آل نیست خب طبیعیه که اون مرد توی ذهنش خانمش را با اون خانم توی خیابون مقایسه می کنه و وقتی هم میاد خونه شروع به بهانه گیری و جنجال می کنه تا زنش از دستش سیر بشه و رهاش کنه و بره

خودتان خوب می دونید هیچ خانمی صد در صد ایده آل نیست خب طبیعیه که اون مرد توی ذهنش خانمش را با اون خا ...

ذات خوب این کارو نمیکنه

و از این خانومای چندش بدشم میاد 

آدم با شخصیت هیچ وقت زنشو با یکی دیگه عوض نمیکنه

خیانت یه انتخابه نه یه اتفاق غیر قابل کنترل 

ک فقط بد ذاتش میره سمت خیانت 

ببخشید اون پیام اولی منظورم همه ی مردا نبود 

بهتون بر نخوره 

تو بیمارستان بعد اینک حالم بهتر شد بحث مون شد بهش گفتم کاش وقتی منو نمیخاسی نمیومدی سمت من میزاشتی منم با کسی ک دوسم داشت ازدواج میکردم گفت اره میدونم یکی بوده دوست داشته منن خ حرصم گرفته بود گفتم اره منم دوسش داشتم