2777
2789
عنوان

اجاره خونه

177 بازدید | 8 پست

به نظرتون مستاجر می‌تونه بگه چون خونه‌تون گازکشی نیست و آب گرمکن برقی داره همون اجاره سال گذشته رو بده،یک ساله که نشسته قراردادش آخراشه.الانم همه چیز گرونه،الان مگه قیمت اجناس ثابته که اجاره خونه ثابت بمونه.ما هم به پولش نیاز داریم،اجاره فعلیش ۳۵ پیش،۵۰۰ اجاره.به نظرتون به بهانه گازکشی نبودن مستاجر میتونه بگه پول پیش نمی‌تونم اضافه کنم،شاید کمی اجاره بیشتر بهتون بدم .

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام حق داری ولی مامستاحرا چقد گناداریم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

کدوم شهری؟ گاز کشی نیست پس آشپزی و بخاری چی میشه🤔

شهر های اطراف کرج،مسکن مهره،گازکشی تازه شده ولی مهندس باید تایید کنه که گازش وصل شه.فعلا آب گرمکن برقی داره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

اوهوم الان گرونی رو همه چیز تاثیر گذاشته.شما هم انشالله صاحب خونه بشی.ما هم خودمون نزدیک ۲۰ خورده‌ای سال مستاجری صاحب خونه شدیم

اره دقیقامنکه الان ازاینجابایدبلندبشم اجاره هاوحشتناک بالاست خداخودش کمکمون کنه الهی همه مستاجراخونه داربشن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
اوهوم الان گرونی رو همه چیز تاثیر گذاشته.شما هم انشالله صاحب خونه بشی.ما هم خودمون نزدیک ۲۰ خورده‌ای ...

صاحبخونه های من خیلی اذمای خوبین و صاخب مغازمون همیشه دعاشون میکنم ایشالا دس ب خاک میزنن طلا بشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اره دقیقامنکه الان ازاینجابایدبلندبشم اجاره هاوحشتناک بالاست خداخودش کمکمون کنه الهی همه مستاجراخونه ...

انشالله عزیزم