2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیییی چارتا زنداداش دارم ولی بود و نبودنشون یکیه اونا باهم دیگه خیلی رفیقن ولی خب من تنهام

من ۳ تا آبجی دارم نمیگم نیستن ولی خب واقعا هرکس زندگی خودشو داره یه زن داداشم دارم فقط خوبه دوستیم دشمن نیستیم ولی من کلا تنهام خودمم همه رفتن سر زندگیشون دوستی ام ندارم

من ۳ تا آبجی دارم نمیگم نیستن ولی خب واقعا هرکس زندگی خودشو داره یه زن داداشم دارم فقط خوبه دوستیم د ...

منم دوستی ندارم مثلا امشب اونا باهم رفتن بیرون ولی خب از الکی یه زنگ نزدن بگن اینم بگیم بیاد با اینکه هر برنامه ای داشته باشم خیلی هواشونو دارم 

امشب واقعا احساس تنهایی میکنم میبینم ب جز مامانم هیچکی نیس که خودمو خواسته باشه 

یه روز خوب میاد❤️
منم دوستی ندارم مثلا امشب اونا باهم رفتن بیرون ولی خب از الکی یه زنگ نزدن بگن اینم بگیم بیاد با اینک ...

منم زن داداشم وقتی میاد اینجا شهر ما میریم بیرون خوبه میرم خونشون میبره بیرون خیلی بهم میگه اینجوری نباش آبجی هامم ولی خب نمیدونم چرا اصلا گاهی وقتا از تنهایی خسته میشم روست دارم واقعا کسی میبود توی زندگیم