2777
2789

عزیزم خاستم تو تاپیک پیام بزارم ولی چون فقط برای اعلام کردن تاپیک می‌ره جلو گفتم تو تاپیک خودتون توضیح بدم 

ببین عزیزم شرایط ختم من تو همون تاپیک عضو گیری گفتم الان برای شما اینجا می‌نویسم 

ما تو ختم ۴ نفری که هستیم نفری ۱ حزب برعهده میگیرم که من تقسیم بندی کردم به شما حزب دادم و شما از دیروز که ختم شروع شده جز یک خوندید امروز جز دو فردا سوم و تا آخر و تا ۳ روز که کامل ختم بشه و از صبح زود تا آخر شب وقت دارید بخونید و اعلام‌کنبد تو گروه چون ختم روزانه 

من دو روز اول برای فراموش نشه یادآوری میکنم حزب ها رو ولی به محض که یادتون رفت کدوم حزب با کدوم جز هستید تو گروه پست ها رو جلو عقب کنید بخونید چون من خودم سعی میکنم هنوز صبح ها ختم بخونم و بیام اعلام کنم که امروز جز مثلاً ۲ هستیم و حزبی که مال خودم که مثلا ۲ باشه خوندم 

اگه سوال دارید همین جا بپرسید ممنون 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خاستم تو تاپیک پیام بزارم ولی چون فقط برای اعلام کردن تاپیک می‌ره جلو گفتم تو تاپیک خودتون توض ...

ممنونم . پس من همیشه حزب 4 هستم درسته ؟ یعنی هر جز که رسیدیم حزب چهارو من بخونم

ممنونم . پس من همیشه حزب 4 هستم درسته ؟ یعنی هر جز که رسیدیم حزب چهارو من بخونم

بله قشنگم شما تا جز ۳۰ فقط حزب ۴ می‌خونید 

و هروز تو گروه میگید حزب چهار جز فلان خوندم چون ختم روزانه هست 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

آها خیلی ممنون 🌹❤️

😘🌷