2777
2789

بچه هاتون چرا باید تاوان یه شب هوس شما رو پس بدن؟؟؟

وقتی با هم نمی سازید بیخود میکنید بچه به دنیا میارید!!!!

به تاوان گناه نکرده از روزی که دنیا اومدم دعوا دعوا دعوا .یه بار حرف همو نفهمیدن

آبرو حیثیت پیش در و همسایه نمونده برامون.بعد از ۳۰ سال زندگی مشترک بازم صداشون تو کوچه اس

خدا پدر و مادر سمی رو لعنت کنه‌.خدا وقتی میبینه یه بنده اش لیاقت بچه رو نداره بهش بچه نده نه این که ۴ تا ۴ تا توله بندازه تو دامنش

کارم به جایی رسیده که خود زنی میکنم 

*من هیچگاه انسان کاملی نخواهم بود، قسمت هایی از من در خانه ای که بزرگ شدم مُــرد*

هزارمین کاربری 😬😬😬 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا

گوله گوله حق

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

رواشناسم میگه که والدین ها سمی نمیشن! 

در طول زندگی تو که رشد میکردی عوامل ها باعث شده سمی بشن!

عاقبت اینو نسنجیده بودن که باید خودشونو و روح شونو پاک نگه دارن

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

طرز ساختش راحته خب. والا ایکاش دوتا فرمول ریاضی میخواس الان مادرپدر من یدونه هم نمیاوردن

کاش مثل کنکور ازمون میدادن و اگر میاوردن جریمه میشدن کسایی میتونستن که تو آزمون قبول میشدن و گرنه جرم بود