2777
2789
عنوان

چرا نمی‌شنوی صدامو 😔

224 بازدید | 18 پست

مگه نگفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما رو ،

مگه هزار بار با گریه و دل شکسته صدات نزدم؟ چرا نشنیدی 

چرا اجابت نکردی ؟

من درخواستمو جز تو کجا ببرم ؟

اصلا میبینی منو ؟ می‌شنوی منو ؟

اصلا وجود داری؟

چرا کاری باهام میکنی تا کفر بگم😔

وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ إِنَّ الَّذِینَ یسْتَکبِرُونَ عَنْ عِبادَتِی سَیدْخُلُونَ جَهَنَّمَ داخِرِینَ غافر، 60

ترجمه

پروردگار شما گفته است مرا بخوانید تا(دعای) شما را اجابت کنم، کسانی که از عبادت من تکبر می ورزند به زودی با ذلت وارد دوزخ می شوند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیست وجود نداره😭

الکی خودمونو گول میزدیم

یا اگه وجود داره پس حتما عاشق اونایی که دل سیاهی دارن

چون اونا وضعشون از ما بهتره 

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نیست وجود نداره😭 الکی خودمونو گول میزدیم یا اگه وجود داره پس حتما عاشق اونایی که دل سیاهی دارن چ ...

مگه میشه آخه این همه التماس رو نشوه 😔

اگر هم میشنوه ک سنگدله ک کاری نمیکنه

گاهی شک میکنم که اصلا وجود داشته باشه😔

دلم میخواد خودمو بکشم بخاطر مادرم دارم تحمل میکنم.هروز دارم عذاب میکشم با کلی بیماری و اعصاب خوردی.چه شبایی که از درد خوابم نبرد و نمیبره .من که خدایی ندیدم

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
چه بسا چيزي را خوش ‍ نداشته باشيد، حال آنكه خير شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آن ...

خیر ما تو درد و بدبختیه؟ خوشبختی به صلاحمون نبود 😒

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
چه بسا چيزي را خوش ‍ نداشته باشيد، حال آنكه خير شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آن ...

خیر و شرش رو نخواستیم 

عذابش رو از سر ما برداره کافیه

تو جهنم مطلق داریم دست و پا می‌زنیم😔

من اصلا قصد توهین یا چیز دیگری ندارم 

بنظرم این وعده های  که تو قرآن گفته مثل اجابت دعا ....

برای مومن هاست 

کسی که خدا رو بشناسه به دستوراتش عمل کنه و...

من دیدم مستجاب نمیشه گفتم چون  مومن نیستم فقط یه دوره شروع به چله دعا ... میکنم منتظرم خدا برآورده کنه که اونم نمیکنه 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
دلم میخواد خودمو بکشم بخاطر مادرم دارم تحمل میکنم.هروز دارم عذاب میکشم با کلی بیماری و اعصاب خوردی.چ ...

درکت میکنم عزیزم

منم به خاطر دل پدر و مادرم تحمل میکنم 

وگرنه هزار بار تا حالا خودمو از این جهنم خلاص میکردم

عزیزم به ما اشتباه تعلیم دادن، هرچی التماس کنی و اشک بریزی فقط بدبختیات بیشتر میشه، باید محکم و قاطع ...

همه جوره خواستم 

با رضایت دل 

با خوشحالی 

با دعا چله قرآن 

با گریه 

با گله

هیچ فایده ای نداره 

انگار ک نمیخواد بشنوه