2777
2789

من ۱۵ روز دیگه امتحاناتم تموم میشه دیپلم میگیرم بعد میرم سرکار 

حالا نمیدونم تو پوشاک کار میکنگ یا فروشگاه یا بلخره یه کار اینجوری ..چون صنعت و حرفه ای بلد نیستم

مثلا من عادت دارم هر روز صبح ارایش کنم رژم نارنجی میزنم 

اونجا اگه بزنم ممکنه صاحب کار دعوام کنه یا بگه حق نداری بزنی؟

ارایش معمولی و رژ نود یا صورتی و گوشتی مشکلی نداره

زیاد پلوخوری طور نری کافیه😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی من خیلی حساسم رو این موضوع یعنی اگه بگه ارایش نکن اصلا نمیرم اونجا سر‌ کار😂😂

کم پیش میادکه بگن. اصن آرایشت که کم باشه خیلیا نمیفهمن ولی اگه طرف با صراحت گفت نباید اصلا" آرایش کنی و شما هم سختته نرو. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
من ارایشم معمولا ضایست 😂😂🤣😂🤣

روزای اول ته آرایش بکن که خیلی جلب توجه نکنی. کم کم که اعتمادشون جلب شد بیشترش کن‌. ولی درکل تو محیط کار آرایش ملایم داشته باشی برای خودت بهتره. بقیه روی توانایی هات حساب وا میکنن نه روی ظاهر

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸