2777
2789
عنوان

سوال سزارین

109 بازدید | 20 پست

سلام وقت بخیر 

من خیلی نگرانم من جا سزارین دیدم یه گره یمت راست داره یه گره سمت چپ ولی من سزارین شدم چهارتا گره داره یعنی وسطش ندوخته یکی سمت راست داره باز یکی باز یکی دیگه باز سمت چپ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا تکی  جهت تنوع زدن،‌ نگران نباش هیچ فرقی نداره🥲

یکی راست باشه یکی چپ یه نخ بلند تر داره دیگه  این چهارت کوک بود فقط من نتونستم برم پیش دکترم رفتم یه مطب برام در اورد پرستار تعجب کرد

یکی راست باشه یکی چپ یه نخ بلند تر داره دیگه  این چهارت کوک بود فقط من نتونستم برم پیش دکترم رف ...

یعنی هیچ نخ درازی  در نیومد ک مثلا حدود ده سانت باشه؟

فقط  چهار تا تکی تکی در اومد؟؟

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
حساس نباش و دقت نکن، خوشبحالت زایمان کردی راحت شدی، من هنوز اول بارداریم😭😭😭😭

هی خواهر دارم از نگرانی میمیرم تا فردا برم پیش دکترم 

ان شالله راحت زایمان میکنی فقط برو سزارین

یعنی هیچ نخ درازی  در نیومد ک مثلا حدود ده سانت باشه؟ فقط  چهار تا تکی تکی در اومد؟؟

اره عزیزم چهارت تکی در اورد جا عملمم خیلی زیاده انقد نگرانم تکون‌نمیخورم بخدا

هی خواهر دارم از نگرانی میمیرم تا فردا برم پیش دکترم  ان شالله راحت زایمان میکنی فقط برو سزاری ...

عزیزم نگرانی نداره الکی به خودت استرس نده، مطمعنم هیچ مشکلی نیست، بالاخره دکتر دوخته دیگه 

ممنون، آره بابا بارداری دوممه، اولی رو خودخواسته سزارین کردم من اصلا جون طبیعی ندارم😄

اره عزیزم چهارت تکی در اورد جا عملمم خیلی زیاده انقد نگرانم تکون‌نمیخورم بخدا

اره عجیبه 

بین این راست و چپی ک میگی  باید یه نخ زیر پوستت باشه دیگه  ،‌ منم پرستارم تعجب کردم 

اگه نخی هم مونده باشه   سرش  بعد چند روز  در میاد  هیچ جای نگرانی نذاره ،   فردا رفتی مطب حتما ازش  بپرس 

شاید هم این وسط  رو نخ جذبی زده  که معلوم نبوده و فقط  دو طرف بخیه کشیدنی زده در کل  جای نگرانی نیست

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عزیزم نگرانی نداره الکی به خودت استرس نده، مطمعنم هیچ مشکلی نیست، بالاخره دکتر دوخته دیگه  ممن ...

بخدا بغض کردم اصلا حالم خوب نیست میترسم به هرکی میگم میگع جدیده نمیدونم تا فردا ک برم مطب دکتر دیونه میشم 

فدات نترس گلم فقط سه روز درد داری بعد خوب میشی من بچه اولمه از سزارین میترسیدم18ساعت درد طبیعی کشیدم بعدم سزارین شدم