2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری مشاوره ... روان درمانی شناختی یا CBT یکی از روش هایی هست که معمولا به فرد کمک میکنه الگوهای رفتار و فکری خودش رو بشناسه و بعد تغییر بده. باید یادت باشه چنین مشاوره ای طول می کشه تا نتیجه بده. اگر پیگیر باشی و مشاور هم خوب باشه یه چیزی حدود یک سال زمان می خواد. 

ولی در کل هر چه قدر مهارت های اجتماعیت رو تقویت کنی که بتونی در برقرای ارتباط با بقیه موفق تر باشی بهت کمک می کنه. اینکه یاد بگیری چه طور مستقل کار کنی ومستقل تصمیم بگیری و همه کارهایی که برای افزایش اعتماد به نفس هست. اول برو مشاوره. بعضی وقتا داروهای ضد افسردگی و اضطراب لازم هست. البته مشاور که اینا رو تجویز نمی کنه ولی می تونه بهت بگه اگر لازم بود بری روانپزشک که بهت این دارو ها رو بده. این داروها مشکل وابستگی و مهرطلبی رو حل نمی کنه. ولی حالت رو بهتر می کنه که خودت بیشتر به خودتک کمک کنی.

ولی در کل هر چه قدر مهارت های اجتماعیت رو تقویت کنی که بتونی در برقرای ارتباط با بقیه موفق تر باشی ب ...

اره گلم من رفتم پیش مشاور..و مشاورتلفنی هم بهم گفت برم پیش روانپزشک وبهم داروهم داد..خیلی بهترنشدم.. 🫤