2777
2789

من و یه آقایی باهم دوست شدیم.مجازی.

این اقا به حدی من رو دوست داشت و بهم احترام میزاشت که خدا میدونه.

حتی چندین بار بخاطرم ۱۸ساعت تو راه بود که فقط بیاد منو ببینه.

هستین بزارم؟

بزارید 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال باهم بودیم که اینکه من خواستم به خانواده بگیم.

این آقا تا حدودی گفت به خانواده اش و بخاطر شرایط درسی خانواده اش شدیدا مخالفت کردن.

و چون بخاطر فشار های روحی که روش بود دو ترم از دانشگاه عقب افتاد

و وقتی به خانواده اش گفت من خیلی از اینکه این آقا واقعا منو میخواد. 

اینطور شد که بین من و این آقا که اصلااااا حرف جنسی به هیچ عنوان رد و بدل نمیشد،رومون بهم باز شد

و وقتی به خانواده اش گفت من خیلی از اینکه این آقا واقعا منو میخواد.  اینطور شد که بین من و این ...

و رفته رفته ویدئو کال و حرف های جنسی زده شد بین ما

چون هر دو در دو شهر متفاوت دانشجو بودیم. 

ولی محل زندگی خانواده یک جا بود

زمانی که من بحث ایشون رو به خانواده ام گفتم ،پدرو مادرم به شدت مخالفت کردن ولی من چنان گریه و ماتمی انداختم که راضی شدن که بهم چیزی نگن و با این آقا در ارتباط باشم....

این آقا رو واقعا خیلی جاها درک نکردم،

خیلی خودخواهی میکردم که زودتر بیاد خاستگاری و تکلیف من رو روشن کنه.

همش میگفتم فلان دوستام انقدر زود ازدواج کردن بعد آشنایی من سه ساله دوستم ولی اقدام نمیکنه

دیگه این از این طرف من فشار میاوردم،از اونطرف فشار درس و عقب افتادگی تحصیلی 

و اینا جمع شدن و ضرر مالی بزرگی کرد.

ضرر مالی که شد دیگه گفتن هربار که من دعوا راه مینداختم ایشون اعصابشون خورد می‌شده و تمرکزی روی کارشون نداشتن و اینطور شد که ضرر کردن.

عقب افتادگی تحصیلی هم از اونطرف 

و میگفتن من شده ام باعث  تمام اتفاقات بد زندگیش