مثلا نخ سوزن تعداد و جنسیت بچه رو مشخص میکنن یا با حلقه و اب سن ازدواج یا مثلا برا تشخیص حاملگی عذر میخوام رو گندم ادرار میریزن اگه گندم رشد کنه اون خانم حامله است
اگه از این چیزا میدونید بگین فیض ببریم
ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
من تو یه برگه کوچیک هرچیزی که مدنظرم باشه برای اینکه بدونم اتفاق میوفته یا نه،مینویسم توی۲تا برگه بعد تاش میکنم بعدچشمام رو میبندم ویکی ش رو انتخاب میکنم.برای من همیشه درست درمیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
یه تیکه نخ چمدسانتی برمیداری به یه انگشتر گره میزنی،یه لیوان رو تانصفه با آب پر میکنی اون نخ وانگشتر رو میزاری چندثانیهه توش میزاری بعد با دست راستت میاری بیرون ونخ رو وسط لیوان نگه میداری ،باید دستت رو تکون ندی.هرچندتا که انگشتر به دیواره لیوان ضربه میخوره میشماری میشه سن ازدواجت
عزیزم با انگشتر ویه لیوان آب که سن ازدواج به دست میاد،یعنی سن ازدواج طرف رو میگه یا سن عقد کردنش رو؟
میپرسم میگم برات
باید یگی ک ای شیطان فلان جاتو گره میزنم اگه نیتمو براورده نکنی
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم