2777
2789
عنوان

ف...ا....ل های جالب

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
فاتحه برا مادر امام رضا به نیت پیدا شدن گمشده

عزیزم اسم مادر امام رضا چی بود انقد اعصابم خورده اسم خودمم یادم رفته

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شده سن ازدواج درست از اب دربیاد بااین روش؟

برای اونایی که متاهلن اره ولی مجردا نه.من پارسال گرفتم سن پاررسالمو آورد یعنی اگه درست بود من باید پارسال ازدواج میکردم امسال هم زدم سن الانمو نشون داد😂😂ذهنت روهرعددی باش رو اون وایمیسته

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
برای اونایی که متاهلن اره ولی مجردا نه.من پارسال گرفتم سن پاررسالمو آورد یعنی اگه درست بود من باید پ ...

مرسی عزیزم😍😂

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
قربونت،یادت نره جواب رو بگی

سنی ک فرد ازدواج میکنه رو نشون میده ، سنی ک دیگه میره خونه شوهرش

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂